Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού και στην Ορεστιάδα – Θετικός 55χρονος από χωριό της περιοχής

Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού και στην Ορεστιάδα – Θετικός 55χρονος από χωριό της περιοχής

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού από την περιοχή της Ορεστιάδας είναι γεγονός, αφού θετικός στο τεστ βγήκε και ένας 55χρονος από χωριό του δήμου Ορεστιάδας, ο οποίος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες που προέρχονται από το περιβάλλον του ασθενή, καθώς δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, μεταφέρθηκε με ύποπτα συμπτώματα κατ ευθείαν στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης που αποτελεί Νοσοκομείο Αναφοράς και νοσηλεύεται στην ΜΕΛ ή θάλαμο αρνητικής πίεσης. Είναι καλά στην υγεία του και φυσικά θα παραμείνει για νοσηλεία , μέχρι να συμπληρώσει το απαραίτητο χρονικό διάστημα. Τα αποτελέσματα σύμφωνα με πληροφορίες βγήκαν αργά το απόγευμα και αφορούν το δεύτερο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, ενώ το πρώτο χθες ήταν αρνητικό. Πλέον θα αρχίσει η ιχνηλάτηση των επαφών του ίδιου αλλά και των μελών της οικογένειας του, προκειμένου να διαπιστωθεί αν χρειάζεται να υποβληθούν σε απαραίτητε εξετάσεις και όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Να συμπληρώσουμε, ότι όπως γράψαμε από το μεσημέρι, αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα του τεστ για κορονοϊό που αφορά γυναίκα από χωριό επίσης της Ορεστιάδας, η οποία νοσηλεύεται απομονωμένη για προληπτικούς λόγους, στην Παθολογική Κλινική του Διδυμοτείχου. Δυστυχώς, για την συγκεκριμένη περίπτωση που βγήκε αρνητική, όπως και για τον άνδρα ο οποίος θετικός το απόγευμα, βγήκε και έκανε δημόσιες δηλώσεις ενεργώντας αντιδεοντολογικά, επιπόλαια και απαράδεκτα το πρωί στο “Ράδιο Έβρος” ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Ορεςστιάδας Χρήστος Παπαθανάκης,  λέγοντας ότι βρέθηκαν θετικοί και δημιουργώντας φυσικά τεράστια αναστάτωση στα χωριά απ’ τα οποία κατάγονται, μια και πρόκειται για γιατρό που έχει θέση ευθύνης. Άσχετα αν ο ίδιος δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται και να συναισθάνεται την θέση αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Διευθυντής του Κ.Υ.Ορεστιάδας ανακοινώνει δημόσια ως “θετικά” κρούσματα που είναι αρνητικά και κοινοποιεί προσωπικά δεδομένα. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ!!!