Ορεστιάδα: Αυτοκίνητο μέσω ΚΕΔΕ για την “Βοήθεια στο Σπίτι” πήρε ο δήμος

Ορεστιάδα: Αυτοκίνητο μέσω ΚΕΔΕ για την “Βοήθεια στο Σπίτι” πήρε ο δήμος

Χθες 01/04/2020, ο Δήμος Ορεστιάδας παρέλαβε από την αντιπροσωπεία της ΤΟΥΟΤΑ «ΛΟΥΚΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ» Α.Ε. ένα αυτοκίνητο που αποτελεί παραχώρηση της  ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε. με την μεσολάβηση της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος) και θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Το αυτοκίνητο παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Καραγιάννης και ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης με ανακοίνωση του: “ευχαριστεί θερμά τόσο την ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε. όσο και την αντιπροσωπεία «ΛΟΥΚΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ» Α.Ε. για την κοινωνική αυτή προσφορά και την έμπρακτη στήριξη και ενίσχυση του κοινωνικού έργου της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στην εποχή της πολυποίκιλης κρίσης που βιώνει η χώρα, κινήσεις όπως αυτή, αποκτούν βαρύνουσα σημασία και μας γεμίζουν αισιοδοξία και δύναμη.

Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, προβάλλει ως άμεση προτεραιότητα η στήριξη των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων και η κάλυψη των αναγκών τους.

Το “Βοήθεια στο Σπίτι” θεωρείται πλέον μία από τις βασικές κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας. Στόχος μας είναι η συνέχιση της απρόσκοπτης και αποτελεσματικής λειτουργίας της, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας”.