Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Αρνητικά τα 4 δείγματα των ασθενών που νοσηλεύονται απομονωμένοι

Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Αρνητικά τα 4 δείγματα των ασθενών που νοσηλεύονται απομονωμένοι

Δύο παραμένουν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην περιοχή του δήμου Διδυμοτείχου και συγκεκριμένα το αντρόγυνο των ηλικιωμένων από το χωριό Δόξα, οι οποίοι νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, χθες βράδυ βγήκαν τα αποτελέσματα για άλλα 4 άτομα που νοσηλεύονται απομονωμένα, ένα σε κάθε δωμάτιο, στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου και ήταν όλα αρνητικά. Σε αυτά θα πρέπει να προστεθεί και το αρνητικό αποτέλεσμα μιας γυναίκας από τις Καστανιές, το οποίο όμως είχε βγει από το πρωί της Πέμπτης, άσχετα αν ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας  Ορεστιάδας Χρήστος Παναθανάκης σε μια επίδειξη ανευθυνότητας, επιπολαιότητας και αντιδεοντολγικής συμπεριφοράς, βγήκε και δήλωσε δημόσια πως βρέθηκε θετική, προκαλώντας τεράστια αναστάτωση στο χωριό της και όχι μόνο.

Επίσης, στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, που έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα λειτουργίας σε συνθήκες κορονοϊού και λα,βάνει δείγματα από ύποπτα κρούσματα τα οποία στέλνει για εξέταση στην Αλεξανδρούπολη, νοσηλεύονται από χθες άλλα δύο άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, για τα οποία στάλθηκε δείγμα και αναμένονται σήμερα μάλλον τα αποτελέσματα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*