Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι της Περιφέρειας ΑΜ-Θ δώρισαν μηχάνημα διασωλήνωσης στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι της Περιφέρειας ΑΜ-Θ δώρισαν μηχάνημα διασωλήνωσης στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Ένα μηχάνημα διασωλήνωσης αξίας 6.000 ευρώ δώρισαν οι Δικηγορικοί Σύλλογοι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, όπως ανακοίνωσαν με δελτίο τύπου. Έκαναν την συγκεκριμένη επιλογή, επειδή πρόκειται για το Νοσοκκομείο Αναφοράς στην περιοχή, που σηκώνει το “βάρος” περίθαλψης κρουσμάτων κορονοϊού.

Τα Δ.Σ. των Δικηγορικών Συλλόγων Ροδόπης, Αλεξανδρούπολης, Δράμας , Καβάλας , Ξάνθης και Ορεστιαδας (Περιφέρειας του Εφετείου Θράκης), συμμετέχοντας στη συλλογική εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης και τη στήριξη εμπράκτως του συστήματος Δημόσιας Υγείας από τον ιό COVID–19 και λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, που αποτελεί Νοσοκομείο Αναφοράς, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης, αποφάσισαν να διαθέσουν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΑ, μηχάνημα διασωλήνωσης, αξίας 6.000 ευρώ, προς ενίσχυση της και προς την αποτελεσματικότερη βοήθεια των ασθενών της.

Δηλώνουμε ότι όλοι οι Δικηγορικοί Σύλλογοι της Περιφέρειας θα σταθούμε ενεργά δίπλα στην υπεράνθρωπη προσπάθειά τους και θα συμβάλλουμε, με όσα μέσα διαθέτουμε, στη στήριξή τους για την κατά το δυνατόν ομαλή και αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτής της μεγάλης δοκιμασίας για τη δημόσια υγεία και την κοινωνία.

Για το Δ.Σ. του Δ.Σ.ΡΟΔΟΠΗΣ

Η Πρόεδρος

ΙΩΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ

Για το Δ.Σ. του Δ.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Η Πρόεδρος

ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΤΣΙΡΤΣΙΔΟΥ

Για το Δ.Σ. του Δ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ

Ο Πρόεδρος

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ

Για το Δ.Σ. του Δ.Σ.ΚΑΒΑΛΑΣ

Ο Πρόεδρος

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

Για το Δ.Σ. του Δ.Σ. ΞΑΝΘΗΣ

Ο Πρόεδρος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΛΑΚΗΣ

Για το Δ.Σ. του Δ.Σ.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Η Πρόεδρος

ΑΝΝΑ ΜΕΜΕΤΖΗ