Ελληνοτουρκικά σύνορα-κρίση: Γι΄αυτό δεν… συγχωρούν τους Εβρίτες ΣΥΡΙΖΑ και “αλληλέγγυοι”

Ελληνοτουρκικά σύνορα-κρίση: Γι΄αυτό δεν… συγχωρούν τους Εβρίτες ΣΥΡΙΖΑ και “αλληλέγγυοι”

Τώρα που η Τουρκία απέσυρε προς το εσωτερικό της τους χιλιάδες λαθρομετανάστες από το Παζάρ Κουλέ, τους οποίους είχε οργανώσει, κατευθύνει και μετακινήσει στα ελληνοτουρκικά σύνορα χρησιμοποιώντας τους ως ασύμμετρη απειλή για μαζική παράνομη εισβολή στη χώρα μας, είναι η ώρα να κάνουμε κάποιες επισημάνσεις.

Τώρα που τα… φώτα της δημοσιότητας έχουν χαμηλώσει στις Καστανιές και όλη την ελληνοτουρκική συνοριογραμμή, τα ξένα αλλά και τα αθηναϊκά συνεργεία των ΜΜΕ και μαζί οι δημοσιογράφοι έχουν αποχωρήσει και… ξεχάσει πολύ γρήγορα την περιοχή, τώρα που οι κάτοικοι του Έβρου στα ακριτικά χωριά και όλο το νομό έμειναν να αντιμετωπίσουν το νέο… αόρατο εχθρό, την πανδημία του κορονοϊού, καιρός να πούμε κάποια πράγματα.  Αφού λοιπόν οι χιλιάδες των λαθρομεταναστών, μαζί με τζιχαντιστές που αποτελούσαν τις… ομάδες κρούσης, τα τάγματα εφόδου στο φράχτη και στο δάσος των Καστανεών, κατευθυνόμενα ξεκάθαρα και βοηθούμενα από την τουρκική Στρατοφυλακή και όχι μόνο, με ρίψεις χιλιάδων χημικών, αναγκάστηκαν να αποσυρθούν, μπορούμε να σχολιάσουμε τη στάση ορισμένων απέναντί τους Εβρίτες.

Να θυμηθούμε τους… τόνους λάσπης που με χαρακτηριστική ευκολία τους έριξαν, χαρακτηρίζοντας τους με πολύ μεγάλη ευκολία και “βαφτίζοντας” τους παραστρατιωτικούς, παρακρατικούς, ακροδεξιούς, φασίστες. Γιατί δεν του συγχώρεσαν και ούτε πρόκειται να τους συγχωρέσουν να είστε σίγουροι, την στάση τους όλο αυτό το χρονικό διάστημα του ενός μήνα με την τεράστια κρίση στα σύνορα μας, αλλά κυρίως την καθοριστική τους παρέμβαση τις πρώτες μέρες που ξέσπασε όλο αυτό. Εκείνο το κρίσιμο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, από την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου μέχρι τη Δευτέρα 2 Μαρτίου, όταν ερχόταν ακόμα και επάνδρωναν τις θέσεις αστυνομικές δυνάμεις από άλλα σημεία της χώρας αλλά και στρατιωτικοί. Στις τρεις με τέσσερις πολύ δύσκολες νύχτες κυρίως, με τις “μάχες” ακόμα και σώμα με σώμα πάνω στον φράχτη, όταν χρειάστηκε μαζί με τις αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις να ορθώσουν το ανάστημα τους εθνοφύλακες, αγρότες, κυνηγοί, ψαράδες και κάθε άλλος ντόπιος κάτοικος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαρεμένος: Στον Έβρο βγήκαν με τις καραμπίνες, για να προστατεύσουν τις παράνομες βίλες τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Τότε, που μέρα και νύχτα οι Εβρίτες εθνοφύλακες, οι κυνηγοί και ψαράδες στο Δέλτα του Έβρου, οι αγρότες στις Φέρες, στον Πέπλο, στις Καστανιές, στη Νέα Βύσσα, αλλά και σε όλα τα σημεία της ελληνοτουρκικής μεθορίου, έβαλαν τα… στήθια τους μπροστά, δίπλα και μαζί με τους αστυνομικούς και τους στρατιωτικούς. Συνέβαλαν και αυτοί καθοριστικά και δεν επέτρεψαν στα… τάγματα εφόδου του Ερντογάν και όλους αυτούς του τζιχαντιστές να “σπάσουν” τα ελληνικά σύνορα και να μπουν μαζικά στο έδαφος μας. Αυτό που ήθελε το τουρκικό καθεστώς, αλλά και αρκετοί δυστυχώς από την Ελλάδα, αν κρίνουμε απ’ την στάση, τις δηλώσεις και τις… επιθέσεις τους στους κατοίκους του Έβρου. Κι εννοούμε τους “αλληλέγγυους” όλους αυτούς τους εκπροσώπους των ΜΚΟ, πολλοί από τους οποίους είναι πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι και μέλη τους, με… ύποπτο ρόλο.

Δίπλα τους και μαζί τους, ήταν ξεκάθαρα και ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της αντιπολίτευσης που κυβερνούσε ως τον Ιούνιο του 2019. Με γνωστά του στελέχη που δεν δίστασαν να συκοφαντήσουν με χοντροκομμένα ψέματα και fake news ακόμα και απαράδεκτες αλητείες τους Εβρίτες. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο βουλευτής του Γιώργος Βαρεμένος ή ο Ευρωβουλευτής του Στέλιος Κούλογλου.  Δεν μπορούσαν με τίποτα να αποδεχθούν ότι όλοι αυτοί που εκείνο το τετραήμερο Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, στο ξεκίνημα της “εφόδου” των χιλιάδων λαθρομεταναστών αλλά και τις επόμενες μέρες, ξενυχτούσαν μέρα-νύχτα στο φράχτη και στην ελληνοτουρκική συνοριακή γραμμή, βοηθώντας και στηρίζοντας στο έργο των ελληνικών δυνάμεων. Που έκαναν ότι μπορούσαν για να μην επιτρέψουν τη μαζική εισβολή των λαθρομεταναστών.

Διαβάστε ακόμα-ΒΙΝΤΕΟ: Κούλογλου (Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) για τους Εβρίτες: “Φανατικοί πάνε στα σύνορα να πυροβολήσουν τους πρόσφυγες”

Αυτό δεν του συγχώρεσαν και δεν πρόκειται ποτέ να τον συγχωρέσουν στους κατοίκους του Έβρου όλοι αυτοί και ούτε φυσικά η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, που με τη γνωστή, κατάπτυστη ανακοίνωση της ζητούσε να ανοίξουν τα σύνορα. Είναι η ίδια η νεολαία που πριν λίγα χρόνια ζητούσε να… γκρεμιστεί ο φράχτης, έχοντας μάλιστα μπροστάρη και την νυν βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά, η οποία τότε χαρακτήριζε ακροδεξιούς όσους από το δήμο Ορεστιάδας είχαν ταχθεί υπέρ της δημιουργίας του φράχτη. Μαζί φυσικά στους “αλληλέγγυους” είναι και το ακροαριστερό κόμμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ του 1%, αν και τους ντόπιους εκπροσώπους του δεν τους ακούσαμε να λένε την άποψή τους. Ο ελεεινός Πρόεδρος ονόματι Κωνσταντίνου, ζητούσε να ανοίξουν τα σύνορα και προανήγγειλε συγκεντρώσεις για να βοηθήσουν τους λαθρομετανάστες να μπουν στη χώρα.

Μπορεί λοιπόν προσωρινά η κατάσταση στις Καστανιές και σε όλο τον Έβρο στην συνοριογραμμή να ηρέμησε, αλλά οι Εβρίτες που για μια ακόμη φορά είτε βρέθηκαν στην πάνω στα σύνορα, στην πρώτη γραμμή, αλλά και όσοι έδειξαν συγκινητική συμπαράσταση στις ελληνικές δυνάμεις, είναι έτοιμοι όταν ξαναχρειαστεί να επαναλάβουν τα ίδια. Όπως οι Σύλλογοι Γυναικών, με το τεράστιο κύμα αλληλεγγύης και στήριξης των αστυνομικών, στρατιωτικών και πυροσβεστικών δυνάμεων καθημερινά, οι Πολιτιστικοί σύλλογοι και όλος όλος ο κόσμος που έδειξε τεράστια στήριξη στις ελληνικές δυνάμεις.

-Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να ανοίξουν τα σύνορα: “Εικόνες ντροπής στον Έβρο από την αστυνομία”!!!

Όλοι αυτοί να γνωρίζουν πως όσοι με πολύ μεγάλη ευκολία τους “βάφτισαν” παραστρατωτικούς, παρακρατικούς, ακροδεξιούς, φασίστες, τους το… φυλάνε επειδή τους χάλασαν το σενάριο που ήθελε τα σύνορα να ανοίγουν και οι χιλιάδες των λαθρομεταναστών να μπαίνουν στη χώρα μας. Εξάλλου αυτή είναι η ιδεολογία τους στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτά είναι τα πιστεύω τους και αυτά εφάρμοσαν όταν βρέθηκαν στην εξουσία το 2015. Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να τα κρύψουν. Αλλά οι Εβρίτες τους είδαν για άλλη μια φορά, τους έμαθαν και τους άκουσαν ακόμα καλύτερα και γνωρίζουν με ποιους έχουν να κάνουν.

Υ.Γ: Ευτυχώς οι Εβρίτες είδαν επίσης από κοντά και διαπίστωσαν τον ξεκάθαρο ρόλο ορισμένων δημοσιογράφων και ΜΜΕ της Αθήνας, ακροαριστερών, αριστερών και γενικά συριζαϊκής κατεύθυνσης, αλλά και τοπικών που βρήκαν την ευκαιρία να… εκδηλωθούν και φυσικά τον ύποπτο ρόλο ορισμένων κορυφαίων ευρωπαϊκών τηλεοπτικών και γενικότερα ειδησεογραφικών δικτύων, που σε κάποιες περιπτώσεις λειτουργούσαν ως… εκπρόσωποι ΜΚΟ. Όχι για οτιδήποτε άλλο, αλλά τουλάχιστον να γνωρίζουν με ποιους έχουν να κάνουν.