Διδυμότειχο: Κλειστές οι γέφυρες Ερυθροποτάμου, αυξημένη επιφυλακή λόγω μεγάλων όγκων νερού

Διδυμότειχο: Κλειστές οι γέφυρες Ερυθροποτάμου, αυξημένη επιφυλακή λόγω μεγάλων όγκων νερού

Αυξημένη επιφυλακή υπήρχε όλη τη νύχτα στην περιοχή του Διδυμοτείχου, με τις δυο γέφυρες του Ερυθροποτάμου  στους Μεταξάδες (Αβδέλλας-Πολιάς) και στα Βρυσικά (στο δρόμο από και προς το Ευγενικό), να έχουν κλείσει με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας και της Αστυνομίας.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία απ’ την περιοχή των Μεταξάδων όπου αστυνομικοί χθες βράδυ τοποθέτησαν απαγορευτικές κορδέλες απ’ τις δυο πλευρές της γέφυρας για να μην περνάει κανείς, ενώ το ίδιο συνέβη και  στη γέφυρα του κάμπου των Βρυσικών, ο Ερυθροπόταμος λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων όχι μόνο σε κεντρικό και βόρειο Έβρο αλλά και στη Βουλγαρία, έχει “φουσκώσει”. Όπως λένε σε Σουφλί, όπου επίσης υπάρχουν σημαντικά προβλήματα και πλημμύρισαν χιλιάδες στρέμματα, ανάμεσα τους και με καπνά στην περιοχή Αγριάνης, Μάνδρας, όσο νερό δεν έριξε τον χειμώνα, πέφτει αυτές τις ημέρες. Μπορεί οι αγρότες να το θεωρούν… ευλογία για τις καλλιέργειες, αλλά αναπόφευκτα δημιουργήθηκαν και προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διδυμότειχο: “Φούσκωσε” ο Ερυθροπόταμος, έκλεισε η γέφυρα Μεταξάδων (Αβδέλλας-Πολιάς) – Σε επιφυλακή απ’ τις συνεχείς βροχοπτώσεις

Με δεδομένες τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας που αναφέρουν ότι οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν, υπάρχει αυξημένη επιφυλακή παρά τα μέτρα για τον κορονοϊό, προκειμένου να αποφευχθούν σοβαρά προβλήματα και να κινδυνέψουν κάποιοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σουφλί: Ζημιές και σοβαρά προβλήματα σε οδικό δίκτυο, καλλιέργειες από τις έντονες βροχοπτώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ