Η οργισμένη απάντηση της μαμάς Γκαρά στο Evros-news.gr, τα like… Μαυρίδη και οι “αποκαλύψεις” Παππά

Η οργισμένη απάντηση της μαμάς Γκαρά στο Evros-news.gr, τα like… Μαυρίδη και οι “αποκαλύψεις” Παππά

Την δική της απάντηση στο Evros-news.gr και προσωπικά στον υπεύθυνο του Κώστα Πιτιακούδη, για το άρθρο με τίτλο: “Ελληνοτουρκικά σύνορα-κρίση: Γι΄αυτό δεν… συγχωρούν τους Εβρίτες ΣΥΡΙΖΑ και “αλληλέγγυοι”, έδωσε η κυρία Χρυσή Εμμανουληλίδου, μητέρα της βουλευτού Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσας Γκαρά. 

Αν και η προσωπική αναφορά στην κόρη της σε όλο το συγκεκριμένο άρθρο ήταν μόνο μια φορά και συγκεκριμένα ότι:

“Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, που με τη γνωστή, κατάπτυστη ανακοίνωση της ζητούσε να ανοίξουν τα σύνορα. Είναι η ίδια η νεολαία που πριν λίγα χρόνια ζητούσε να… γκρεμιστεί ο φράχτης, έχοντας μάλιστα μπροστάρη και την νυν βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά, η οποία τότε χαρακτήριζε ακροδεξιούς όσους από το δήμο Ορεστιάδας είχαν ταχθεί υπέρ της δημιουργίας του φράχτη”.

Αυτό που κυρίως στηλιτεύαμε, ήταν η στάση στελεχών όπως ο βουλευτής Γιώργος Βαρεμένος και ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, αλλά και συνολικά ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα, που δεν… συγχώρεσε τους Εβρίτες, άνδρες και γυναίκες, για την αντίσταση τους τον Μάρτιο και την συμπαράσταση τους στις ελληνικές δυνάμεις να κρατήσουν απαραβίαστα τα σύνορα μας. Γράψαμε συγκεκριμένα: 

 “Με πολύ μεγάλη ευκολία τους “βάφτισαν” παραστρατωτικούς, παρακρατικούς, ακροδεξιούς, φασίστες, τους το… φυλάνε επειδή τους χάλασαν το σενάριο, που ήθελε τα σύνορα να ανοίγουν και οι χιλιάδες των λαθρομεταναστών να μπαίνουν στη χώρα μας”.

Όλα αυτά λοιπόν έκαναν έξαλλη την κυρία Χρυσή Εμμανουηλίδου, με την οποία μάλιστα είχαμε συνεργαστεί το 1987 στην ΕΡΑ Ορεστιάδας, στο ξεκίνημα της όποιας δημοσιογραφικής μου καριέρας και απάντησε στην προσωπική της σελίδα στο facebook (η γραμματική και η σύνταξη δική της όπως ακριβώς τα έγραψε και το… ροζ χρώμα επιλέχθηκε λόγω ΣΥΡΙΖΑ) τα εξής:


Προς Πιτιακούδη evros news

Πόσο κοστίζει η πατριδοκαπηλεία;

Επειδή χορτάσαμε από ψέμματα…
Θα αναφέρω κάποια πράγματα από τη δημοσιογραφική μου εμπειρία, καλύπτοντας τα γεγονότα στον Έβρο πάνω από 35 χρόνια, καθώς δεν προσγειώθηκα μία μέρα ξαφνικά στον Νομό.

Αφορά σε ψευδή δημοσιεύματα, τα οποία δεν βασίζονται σε κανένα πραγματικό γεγονός κι αποσκοπούν στη στοχοποίηση ανθρώπων.

1ο ψεμα: Διακινείται μία συνέντευξη της Βουλευτή Ν. Γκαρά, στο kontra, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου, πολύ πρίν τα επεισόδια στις Καστανιές που ξεκίνησαν στις 28 Φλεβάρη. Εσκεμμένα συνδέσατε τη συνέντευξη με τα επεισόδια στα σύνορα.

2ο ψεμα: Επαναλαμβάνεται συνεχώς οτι η Γκαρα οργανωσε την διαδηλωση κατα του φράχτη το 2015. Η αλήθεια είναι ότι η Γκαρά ηταν Βουλευτής και βρισκόταν στην Αθήνα και ουδεμία σχέση έχει με αυτή τη διαδήλωση. Εγω ομως ημουν εκεί σαν δημοσιογραφος και γνωρίζω. Τη διαδηλωση την οργανωσαν αντιεξουσιαστές και μαλιστα ηρθαν στον Έβρο με λεωφορεία και βεβαια ηταν εκεί και Ματ . Σε ποιο τεκμήριο βασίζεται ότι η Γκαρά οργάνωσε και συμμετείχε στη διαδήλωση; Μία απόδειξη;

3ο. ψεμα: Το κείμενο για τις καλύβες στο Δέλτα το έγραψε ο εκδότης Λασκαρακης και το αναδημοσιευσε ο Μανδραβέλης. Κανείς από τους δυο δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Βαρεμενος διάβασε και αναφέρθηκε σε αυτό το κείμενο. Ανταυτού έχουμε δει τις επίσημες ερωτήσεις και νομοθέτηση και θεσμικές πράξεις της Γκαρά για την νομιμοποίηση και προστασία των καλυβών. Αλλά αυτό δε βολεύει στο εγχείρημα στοχοποίησης.

4ο ψέμα: Ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τα σύνορα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν Κυβέρνηση επί 4.5 χρόνια και δεν έριξε τον φράχτη. Αντίθετα, ενίσχυσε με προσωπικό τη φύλαξη των συνόρων και κόπηκε το προσφυγικό ρεύμα από τον Έβρο. Η ΝΔ όμως τον Ιουλίο μετακίνησε 80 αστυνομικούς από τον Έβρο στα Εξάρχεια.

5ο ψέμα: Η Γκαρά προσβάλει τους Εβρίτες. Αναζητώ μία δήλωση ή πράξη της που να επιτίθεται ή να προσβάλει συμπολίτες μας.

Πώς αποδεικνύεται; πού βασίζεται η κατηγορία;

Μπορώ να αναφερθώ και σε πολλά άλλα, όμως δε θα σχολιάσω τα υπολοιπα. Δημοσιογράφος είναι αυτός που αναδεικνύει την πραγματικότητα. Όχι τη σπέκουλα.
Αναρωτιέμαι όμως, γιατί τέτοιο προσωπικό μένος και κόλλημα με την Γκαρά;

Η στοχοποίηση βεβαια δεν έμεινε μόνο στην Γκαρά. Θυμα έπεσα κι εγώ προσωπικά, με στοχοποίηση της δουλειάς μου. με κατηγόρησε για νόμιμες αμοιβές και εργασία που άσκησα. και που ασκώ εδώ και δεκαετίες. Όταν ο ίδιος όμως πήρε χιλιάδες ευρώ από την Περιφέρεια με αδιαφανείς διαδικασίες και για εργασια ανευ αντικειμένου, ήταν απλά Δευτέρα!!!!”.

Η απάντηση του Evros-news.gr με ΑΛΗΘΕΙΕΣ

στα ΨΕΜΑΤΑ της κυρίας Εμμανουλίδου

Αφού λοιπόν παραθέσαμε το κείμενο της κυρίας Χρυσής Εμμανουηλίδου, μητέρας της βουλευτού Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσας Γκαρά, ιδού και οι απαντήσεις μας με ΑΛΗΘΕΙΕΣ στα ΨΕΜΑΤΑ που έγραψε. Γιατί τίποτα απ’ όσα μας κατηγορεί και παρουσιάζει ως 5 ψέματα, δεν γράψαμε στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ,

Πάμε λοιπόν:

1η ΑΛΗΘΕΙΑ:

Μας κατηγόρησε ότι διακινούμαι μια συνέντευξη της κόρης της στο κανάλι Contra στις 29 Ιανουαρίου, όπου δήλωσε το ανεκδιήγητο και μάλιστα έγινε viral το ΒΙΝΤΕΟ ότι: “Έχετε δει εσείς προθέσεις επεκτατισμού της Τουρκίας;”. Το Evros-news.gr δημοσίευσε την 1η Φεβρουαρίου το συγκεκριμένο θέμα, πολύ πριν δηλαδή τις 28 Φεβρουαρίου που ξέσπασαν τα επεισόδια στις Καστανιές και ποτέ δεν το αναφέραμε, ούτε συνδέσαμε την δήλωση με όσα ακολούθησαν τον Μάρτιο. Ας θυμηθούμε τι είχε πει η κ.Γκαρά:

Γκαρά: Έχετε δει εσείς προθέσεις επεκτατισμού της Τουρκίας;

Είναι και βουλευτής Έβρου η συγκεκριμένη. Γκαρά στο Kontra στις 29/1/2020: Έχετε δει εσείς προθέσεις επεκτατισμού της Τουρκίας;

Gepostet von Ομάδα Αλήθειας am Samstag, 1. Februar 2020

2η ΑΛΗΘΕΙΑ:

Μας κατηγορεί ότι επαναλαμβάνουμε συνεχώς πως η κόρη της κ.Γκαρά, οργάνωσε την διαδήλωση κατά του φράχτη το 2015. Πουθενά στο κείμενο μας δεν αναφέρετε κάτι τέτοιο για το 2015 και την περιβόητη… ανοησία κάποιων αναρχοάπλυτων, που ήθελαν να γκρεμίσουν τον φράχτη στις Καστανιές. Υποστηρίζουμε ότι διαχρονικά ήταν κατά του φράχτη η κόρη της όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτό αποδεικνύεται από πολλές δηλώσεις της. Μάλιστα η κόρη της κυρίας Εμμανουηλίδου, είχε αναγκαστεί να… απολογηθεί στους “συντρόφους” της το φθινόπωρο του 2015, επαναλαμβάνοντας σε πολλές συνεντεύξεις ότι είναι κατά του φράχτη στον Έβρο και αναγκάστηκε να δηλώσει πως υπό τις συνθήκες που υπήρχαν τότε έπρεπε να διατηρηθεί, μέχρι να φτιαχτούν δομές για τους λαθρομετανάστες και να μπορούν να τους φιλοξενήσουν. Ένα σωρό δημοσιεύματα υπάρχουν σε αθηναϊκά και τοπικά ΜΜΕ με αυτή την θέση της.

3η ΑΛΗΘΕΙΑ:

Υποστηρίζει ότι ο βουλευτής Γιώργος Βαρεμένος που είπε τα γνωστά για τους καλυβιέρηδες στο Δέλτα του Έβρου, διάβασε τα όσα έγραψαν ο εκδότης της εβρίτικης εφημερίδας “ΓΝΩΜΗ” Λασκαράκης και ο δημοσιογράφος Μανδραβέλης της Καθημερινής του Αλαφούζου. Μάλιστα επισημαίνει ότι κανείς δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Βαρεμένος όμως που έκανε… βούκινο στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 την περιβόητη δήλωσηΣτον Έβρο βγήκαν με τις καραμπίνες, για να προστατεύσουν τις παράνομες βίλες τους (ΒΙΝΤΕΟ), είναι συνάδερφος της κόρης της στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού και η περιβόητη δήλωση:

Βαρεμένος: Στον Έβρο βγήκαν με τις καραμπίνες για να προστατεύσουν τις παράνομες βίλες τους

Οι συριζαίοι έχουν χάσει την μπάλα και ο καθένας υιοθετεί ό,τι θέλει. Βαρεμένος: Στον Έβρο βγήκαν με τις καραμπίνες για να προστατεύσουν τις παράνομες βίλες τους.

Gepostet von Ομάδα Αλήθειας am Donnerstag, 5. März 2020

4η ΑΛΗΘΕΙΑ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει δεν άνοιξε τα σύνορα, ούτε έριξε τον φράχτη και ενίσχυσε τους Συνοριοφύλακες, ενώ η Ν.Δ έδιωξε 80 αστυνομικούς όταν ανέλαβε στέλνοντας τους στα Εξάρχεια. Προφανώς ξεχνάει την κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου, που έλεγε ότι… λιάζονται στην Ομόνοια και τις πλατείες οι λαθρομετανάστες. Τις δηλώσεις Τσίπρα ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, το… ανοίξαμε και σας περιμένουμε που έφερε εκατοντάδες χιλιάδες στην Ελλάδα και οι Ευρωπαίοι έκλεισαν τα σύνορα, με αποτέλεσμα να έχουν την Ειδομένη, τη Μόρια και όλα τα υπόλοιπα και να μας μείνουν… αμανάτι. Ακόμα, οι Συριζαίοι δεν πανηγύριζαν όταν οι βροχές κατέστρεψαν ένα μεγάλο μέρος του φράχτη;

Επειδή θα το ξέχασε, της το θυμίζουμε της… μαμάς Γκαρά.

Όσο για τους Συνοριοφύλακες, το 2015 που ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ μείωσε δραστικά τους αστυνομικούς που είναι αποσπασμένοι στα σύνορα του Έβρου, ενώ ήδη η Κυβέρνηση της Ν.Δ προσέλαβε 400 Εβρίτες στην συντριπτική τους πλειοψηφία, ως μόνιμους Συνοριακούς Φύλακες και η οριστική πρόσληψη απλά καθυστερεί λόγω κορονοϊού. Φυσικά έκανε όσα ξέρουμε από τις 28 Φεβρουαρίου και μετά, “σφραγίζοντας” τα σύνορα του Έβρου και της Ελλάδας.

5η ΑΛΗΘΕΙΑ:

Μας κατηγορεί ότι γράψαμε πως η κόρη της Νατάσα Γκαρά προσβάλει τους Εβρίτες. Που το διάβασε αυτό; Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα προσβάλλει και στοχοποιεί τους κατοίκους για την στάση τους στα πρόσφατα γεγονότα γράψαμε. Φυσικά από την στιγμή που η βουλευτής κόρη της δεν βγήκε να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις Κούλογλου, Βαρεμένου και της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που ζήτησε ανοιχτά σύνορα και κατηγόρησε την αστυνομία ότι… κάνει εγκλήματα στον Έβρο, (Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να ανοίξουν τα σύνορα: “Εικόνες ντροπής στον Έβρο από την αστυνομία”!!!) είναι συνυπεύθυνη.

Όσο για το τελευταίο και ότι την στοχοποίησα για νόμιμες αμοιβές και εργασία, εγώ δεν έγραψα ποτέ πως έκανε κάτι παράνομο. Για τις διακηρύξεις και τις δημοσιεύσεις ή ισολογισμούς που λόγω νόμου δικαιούται, επειδή είναι και η μοναδική εβδομαδιαία εφημερίδα στον Έβρο, δεν υπάρχει άλλωστε νομικά ή ηθικά κανένα θέμα. Έχει πάρει όμως δεκάδες χιλιάδες ευρώ για μια εβδομαδιαία εφημερίδα ονόματι “Μεθόριος”, που την διαβάζουν ελάχιστοι άνθρωποι και επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ πήρε ακόμα και για το ανύπαρκτο ομώνυμο σάιτ κρατικές διαφημίσεις.

Όσο για την αναφορά της σε μένα και ότι πήρα χιλιάδες ευρώ από την Περιφέρεια με αδιαφανείς διαδικασίες και για εργασία άνευ αντικειμένου, να της θυμίσω ότι με απόλυτη διαφάνεια και απόλυτα νόμιμα έγιναν όλα και θα εισπράξω σε 3 χρόνια (με πληρωμή κάθε δίμηνο και προσκόμιση συγκεκριμένων αποδεικτικών για την εργασία μου που αφορά την προβολή του ΕΣΠΑ), όσα η ίδια παίρνει σχεδόν με… απ’ ευθείας αναθέσεις για πολύ λιγότερο χρονικό διάστημα, από τον φίλο της δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη (δεν αναφέρω τυχαία το όνομα).

Κι επίσης, η κόρη της Νατάσα Γκαρά ως κυβερνητική βουλευτής, μοίραζε κάθε μήνα σε τοπικά ΜΜΕ του Έβρου χιλιάδες ευρώ και σε σάιτ που τα διάβαζαν ελάχιστοι και άλλα ΜΜΕ που είτε ανήκαν σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είτε οι δημοσιογράφοι… αποθέωναν την Κυβέρνηση Τσίπρα και δεν έγραφαν ούτε μια αντιπολιτευτική κουβέντα. Μιλάμε ότι κάποιοι… ανύπαρκτοι δημοσιογραφικά έπαιρναν χιλιάρικα και 1500άρια κάθε μήνα, για να… υμνούν τη Νατάσα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Όταν την ίδια στιγμή το Evros-news.gr, που αντικειμενικά ήταν πρώτο σε “επισκεψιμότητα”, το είχε… κόψει με παρεμβάσεις της σε κυβερνητικό επίπεδο η κόρη της, η Νατάσα Γκαρά, η οποία έφτασε και στο εμετικό σημείο να κάνει ακόμα και παρέμβαση σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ για να μου σταματήσει την διαφήμιση και το πέτυχε. Έχει θράσος λοιπόν η κυρία Εμμανουηλίδου όταν μας κουνάει το δάχτυλο.

Τα… like με άποψη του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη

Χαίρομαι πάντως πολύ, που από τους πρώτους οι οποίοι έκαναν like, το οποίο προφανώς σημαίνει του άρεσε η ανάρτηση της κυρίας Χρυσής Εμμανουηλίδου εναντίον του Evros-news.gr και του Κώστα Πιτιακούδη, ήταν ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης. Προφανώς συμφωνεί με όσα γράφει η φίλη του, την οποία έχει “φορτώσει” χρόνια τώρα με δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε εκτυπώσεις, εκδόσεις, καταχωρίσεις και άλλες διαφημίσεις που αφορούν τον δήμο. Φυσικά, προφανώς διαφωνεί και με όσα αναφέρουμε στο άρθρο μας που προκάλεσε την αντίδραση της και έχει θέμα: “Ελληνοτουρκικά σύνορα-κρίση: Γι΄αυτό δεν… συγχωρούν τους Εβρίτες ΣΥΡΙΖΑ και “αλληλέγγυοι”. 

Μπορεί να είναι Ν.Δ. ο δήμαρχος Ορεστιάδας, έτσι τουλάχιστον να παριστάνει, να ελπίζει ενδεχομένως σε υποψηφιότητα του μελλοντικά για κάποια άλλη θέση με την στήριξη του κόμματος, αλλά είναι παράλληλα και πολύ καλός φίλος της Νατάσας Γκαρά, της μαμάς Χρυσής Εμμανουλίδου. Είναι εξάλλου γνωστό ότι τον βοήθησαν στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και όχι τον συνδυασμό που ήταν κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως το ίδιο έκαναν στην Περιφερειακές με τον Τοψίδη και όχι τον Κατσιμίγα. Είναι λοιπόν… like με άποψη του κ.Μαυρίδη και όχι ασυναίσθητα επειδή… ξημεροβραδιάζεται στο facebook και κολακεύεται να του γράφουν διάφορα κάποιοι που δεν βλέπουν ότι έχει ελάχιστη… ουσία ως δήμαρχος. Εξάλλου ο Μαυρίδης πάνω απ’ όλα… μισεί τον Κώστα Πιτιακούδη γιατί δεν τον έχει… προσκυνήσει 3 χρόνια τώρα. Είτε επειδή θυμίζει ότι ως Πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜ-Θ… κάλυψε τον ανεκδιήγητο και προκλητικό συνάδερφο του δήμαρχο Ιάσμου Οντέρ Μουμίν για όσα ανθελληνικά δήλωσε στην Αδριανούπολη (τι θυμήθηκα τώρα), λέγοντας ότι… παρεξηγήθηκαν οι δηλώσεις του. Είδατε που μπορεί να… καταντήσει ο άνθρωπος όταν δεν μπορεί να “ελέγξει” έναν δημοσιογράφο, όπως έχει κάνει με άλλους στην πόλη του και όχι μόνο.

Ο Παππάς… αποκάλυψε ότι ήθελε και θέλει επιχείρηση

“εξόντωσης” του Πιτιακούδη σε συνεργασία με την Γκαρά

Πέρα απ’ τα like του δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, είχαμε όμως και κάτι άλλο, πολύ πιο σοβαρό. Που θυμίζει έντονα τις πρόσφατες δηλώσεις των γνωστών Συριζαίων Κούλογλου, Καψώχα, με το περίφημο: “Όταν γυρίσω θα τους γα…”. Ο Κώστας Παππάς λοιπόν, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης, ξέρετε αυτός που τα Θεοφάνεια είχε αποκαλέσει τον Τσίπρα “Σύντροφε Πρωθυπουργέ” όταν τον ανακήρυξαν επίτιμο δημότη στο νησί, πάνω στο… πάθος του να σχολιάσει εναντίον του Κώστα Πιτιακούδη, αποκάλυψε ότι ετοίμαζε σχέδιο “εξόντωσης” του. Το οποίο μάλιστα προτείνει να εφαρμοστεί και τώρα. Έγραψε συγκεκριμένα ο κ.Παππάς κάτω από την ανάρτηση της μαμάς Γκαρά:

“Δεν τρομάζουμε. Εχω να πω ότι όταν για 2-3 χρόνια μας είχε ξεσχισει εμένα και τον κ.Βιτσα,έψαχνα υποστήριξη και τα έλεγα στην κ.Γκαρα…αλλα δεν…τώρα που μεγάλωσαν οι δουλειές μεγάλωσαν οι στόχοι. Αφου έκανε την δουλίτσα του με μας,έπιασε τώρα μεγαλύτερα ψάρια.Για να τελειώνουμε. Τετοια φαινόμενα η τα καθαρίζεις άμα τη εμφάνηση,η σε τελειώνουν. Και τώρα δεν είναι αργά. Οχι σχολιακια στο fb.Δραση με καθαρούς στόχους και ουσιαστικές ενέργειες. Αλλιως γεια μας…”.

Τι ακριβώς εννοεί ο κ.Παππάς όταν γράφει: “Για να τελειώνουμε. Τετοια φαινόμενα η τα καθαρίζεις άμα τη εμφάνηση,η σε τελειώνουν. Και τώρα δεν είναι αργά. Οχι σχολιακια στο fb.Δραση με καθαρούς στόχους και ουσιαστικές ενέργειες”. Εμένα, το “φαινόμενο” πως θα με καθαρίσουν; Θα βάλουν τίποτα… αναρχικούς να με πλακώσουν; Με τίποτα… κονσερβοκούτια μήπως; Ποιες είναι οι δράσεις με καθαρούς στόχους και ουσιαστικές ενέργειες; Και όταν λέει έψαχνε υποστήριξη από την κ.Γκαρά αλλά αυτή δεν…” τι ακριβώς της ζητούσε και αυτή δεν… Τι μπορούσε να μας κάνει η κ.Γκαρά, πέρα απ’ το να κόψει το σάιτ από την κρατική διαφήμιση, όπως το έκανε 2,5 χρόνια; Ποιο ήταν αυτό που της ζητούσε να γίνει για να… τελειώνουμε με τον Πιτιακούδη όπως γράφει ο Παππάς; Αυτός ο… ελεεινός μαρξιστοκομμουνιστής αισχήστου είδους, έχει το θράσος να μας απειλεί; Και δεν ντρέπονται να του κάνουν like (καλά ο πρώην δήμαρχος Βίτσας έχει τον… πόνο του), αλλά άνθρωποι οι οποίοι υποτίθεται είναι σοβαροί, όπως ο πρώην Πρόεδρος του ΚΑΠΕ Βασίλης Τσολακίδης;