Απαντήστε κυρία Γκαρά: Συζητούσατε με αυτοδιοικητικούς να “ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ” τον Κώστα Πιτιακούδη; Με ποιον τρόπο;

Απαντήστε κυρία Γκαρά: Συζητούσατε με αυτοδιοικητικούς να “ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ” τον Κώστα Πιτιακούδη; Με ποιον τρόπο;

του ΚΩΣΤΑ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗ


Έχει περάσει μια ημέρα από την “αποκάλυψη” του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης Παναγιώτη Παππά, ότι συζητούσε με την βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσσα Γκαρά και έψαχνε υποστήριξη για να… καθαρίσουν τον υπεύθυνο του Evros-news.gr. 

Όλα αυτά τα έγραψε μάλιστα στην προσωπική σελίδα της μητέρας της Χρυσής Εμμανουηλίδου στο facebook και παραμένουν ακόμα εκεί να… ζητούν απαντήσεις στα αυτονόητα ερωτήματα προς τη νεαρή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Απαντήστε κυρία Γκαρά:

  • Συζητούσατε με τον αυτοδιοικητικό της Σαμοθράκης κ.Παππά, που έψαχνε υποστήριξη από εσάς για να “καθαρίσει” το φαινόμενο Πιτιακούδης όπως με αποκαλεί, λόγω της κριτικής που έκανε μέσα από το Evros-news.gr στην δημοτική αρχή του τότε δημάρχου Θανάση Βίτσα και του “συντρόφου” σας Παναγιώτη Παππά;
  • Πως ακριβώς και με ποιον τρόπο σας ζητούσε να με “καθαρίσετε”; ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΗΘΙΚΑ ή ακόμα και ως ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ;
  • Γιατί απευθύνθηκε σε εσάς και όχι σε έναν άλλον από τους βουλευτές του κόμματος σας, τον Γιώργο Καίσα ή τον Δημήτρη Ρίζο, για να “καθαρίσουν” ως κυβερνητικοί βουλευτές τότε τον Πιτιακούδη; Γνώριζε ότι είχατε τόσο μεγάλη δύναμη ως κυβερνητική βουλευτής για να “καθαρίσετε” κάποιον… ανεπιθύμητο που έγραφε πράγματα τα οποία δεν άρεσαν στους ιδεολογικούς σας ¨συντρόφους”;

  • Όπως έγραψε στην προσωπική σελίδα της μητέρας σας, εσείς στην υποστήριξη που έψαχνε, δεν… Αλήθεια τι ήταν αυτό που ζητούσε και εσείς δεν…
  • Μήπως εσείς δεν… όπως γράφει ο κ.Παππάς, αλλά ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ το Evros-news.gr ήταν το μοναδικό σάιτ του Έβρου, αν και πρώτο σε “επισκεψιμότητα” που ήταν… ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ από κρατικές διαφημίσεις (ΔΕΠΑ, ΟΠΑΠ, Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης) ενώ χιλιάδες ευρώ με δική σας παρέμβαση δινόταν ακόμα και σε… ανύπαρκτα σάιτ του Έβρου;
  • Τα ερωτήματα αυτά ζητούν μια απάντηση και είστε εκτεθειμένη, γιατί ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης τα έγραψε στην προσωπική σελίδα της μητέρας σας και κάτω από μια ανάρτηση της που σας… υπερασπιζόταν  για δικά μου δημοσιεύματα.
  • Ελπίζω παρόμοιες συζητήσεις να μην κάνατε και με άλλους θεσμικούς της αυτοδιοίκησης του Έβρου, στους οποίους επίσης δεν αρέσουν όσα γράφουμε και η κριτική που κάνουμε. Ούτε να σας ζητούν και αυτοί να “καθαρίσετε” τον Πιτιακούδη και δεν εννοώ κατ ανάγκη αυτοδιοικητικούς που ανήκουν στον ίδιο ιδεολογικό χώρο με σας. Καταλαβαίνετε σε ποιους αναφέρομαι.

Να θυμίσουμε τι ακριβώς έγραψε ο Παναγιώτης Παππάς, “δεξί χέρι” του πρώην δημάρχου Σαμοθράκης Θανάση Βίτσα και  δεύτερος τη τάξει τότε αυτοδιοικητικός του νησιού;

Για τις ευθείες απειλές ο Παππάς θα λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη

Όσο για τον γιατρό στο επάγγελμα, πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης Παναγιώτη Παππά, ασφαλώς και θα λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη για τις ΕΥΘΕΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ακόμα και ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ, όταν γράφει:

“Για να τελειώνουμε. Τέτοια φαινόμενα ή τα καθαρίζεις άμα τη εμφάνιση ή σε τελειώνουν. Και τώρα δεν είναι αργά Όχι σχολιάκια στο fb. Δράση με καθαρούς στόχους και ουσιαστικές ενέργειες. Αλλιώς γεια μας”.

Ήδη έχω δώσει εντολή στο νομικό μου σύμβουλο να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τις ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ του κ.Παππά με τις φράσεις: “Και τώρα δεν είναι αργά Όχι σχολιάκια στο fb. Δράση με καθαρούς στόχους και ουσιαστικές ενέργειες”. Να εξηγήσει στην Δικαιοσύνη ποια είναι η δράση με καθαρούς στόχους και ουσιαστικές ενέργειες”.

Άσχετα όμως με όλα αυτά, ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ προς την βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά και περιμένουμε τις απαντήσεις της.

Υ.Γ: Όσον αφορά την ουσία της απάντησης στην μητέρα σας Χρυσή Εμμανουηλίδου που διαμαρτυρήθηκε έντονα γιατί σας κατηγορών ότι είστε εναντίον του φράχτη που στα πρόσφατα γεγονότα απέτρεψε μαζική εισβολή των λαθρομεταναστών, ένας πολύ καλός φίλος μου έστειλε κάποιες χαρακτηριστικές δηλώσεις σας. Έτσι για να μην τις ξεχνούν οι Εβρίτες:

“Είμαι η Νατάσα που έχει κάνει διαμαρτυρίες μπροστά στον φράχτη, αλλά και στο σημείο εκείνο πριν γίνει ο φράχτης… Είμαι η Νατάσα που έχω καταγγείλει σε εισαγγελείς παράνομες επαναπροωθήσεις και προπηλακισμούς μεταναστών από το ποτάμι του Έβρου. Είμαι αυτή που έχω κάνει δεκάδες αναφορές σε διεθνείς και ευρωπαϊκούς θεσμούς για τις άθλιες και απάνθρωπες συνθήκες διαμονής και υποδοχής των μεταναστών στον Έβρο… Είμαι αυτή που πολύ συχνά εντοπίζω ανθρώπους που περιπλανιούνται στο δρόμο γιατί φοβούνται μην τους γυρίσουν πίσω”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*