Καλεντερίδης: “Στις Καστανιές γράφτηκε το Έπος του Έβρου. Αποτράπηκε η οργανωμένη εισβολή 1 εκατ. αλλοδαπών”

Καλεντερίδης: “Στις Καστανιές γράφτηκε το Έπος του Έβρου. Αποτράπηκε η οργανωμένη εισβολή 1 εκατ. αλλοδαπών”

Στην αποκάλυψη ότι στον Έβρο τον περασμένο Μάρτιο αποτράπηκε το σχέδιο του Ταγίπ Ερντογάν και της Τουρκίας να περάσει στην Ελλάδα 1 εκατ. λαθρομετανάστες, έκανε ο πολύ γνωστός στρατιωτικός αναλυτής και άριστος γνώστης θεμάτων που αφορούν την γειτονική χώρα και τις γεωπολιτικές εξελίξεις, Σάββας Καλεντερίδης.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή “ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ” με τον Τάκη Χατζή, μίλησε για… Έπος του Έβρου και το εξήγησε συγκεκριμένα:

Στις Καστανιές έγινε κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έχει αντιληφθεί το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Η Τουρκία είχε σχεδιάσει μια επιχείρηση. Μια στρατιωτική επιχείρηση υβριδικού πολέμου, στην οποία σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Χρησιμοποίησε ως πολιορκητικό κριό την πρώτη βραδιά 8 με 10 χιλιάδες αλλοδαπούς. Είχε ως στόχο να σπάσει τα σύνορα στις Καστανιές του Έβρου γιατί εκεί υπάρχει εδαφική συνέχεια και δεν παρεμβάλλεται το ποτάμι, να καταλάβει τα σύνορα με τους αλλοδαπούς, να τα κρατήσει ανοιχτά και να περάσει το υπόλοιπο ένα εκατομμύριο. Ο πολιτικός και γεωπολιτικός στόχος ήταν να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα.

Άρα, η νίκη της Ελλάδας στις Καστανιές είναι μια ιστορικής σημασίας νίκη. Πιστεύω ότι στο μέλλον  όταν αποκαλυφθούν και άλλα πράγματα, θα την αποκαλούμε το Έπος του Έβρου. Αυτό σημειώστε το και κρατήστε το”, είπε χαρακτηριστικά ο κ.Καλεντερίδης.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ 

Ένα σχόλιο

  1. Μπορουμε να εχουμε τον κο Καλεντεριδη ποιο συχνα να μας ενημερωνει και οι δημοσιογραφοι να τον αφηνουν να μιλαει κσι να μην τον κοβουνε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*