ΝΟΔΕ Έβρου: Το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου αποκτά νέα δυναμική, αφού χαρακτηρίζεται Άγονο Τύπου Α’

ΝΟΔΕ Έβρου: Το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου αποκτά νέα δυναμική, αφού χαρακτηρίζεται Άγονο Τύπου Α’

Την ικανοποίηση της για την κυβερνητική απόφαση να χαρακτηρίσει Άγονο Τύπου Α’ το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα όλων των φορέων της περιοχής, εκφράζει με ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ Έβρου (Διοικούσα Επιτροπή πλέον) της Ν.Δ.

Όπως αναφέρει μετά το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ του Evros-news.gr που χθες έκανε γνωστή την συγκεκριμένη απόφαση που περιλαμβάνεται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου:

“Με μεγάλη ικανοποίηση υποδεχόμαστε την απόφαση της Κυβέρνησης (ΠΝΠ Υπουργείου Υγείας) βάσει της οποίας το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου χαρακτηρίζεται Άγονο Τύπου Α’.

Ένα δίκαιο και διαρκές αίτημα όλων των διοικήσεων του Νοσοκομείου καθώς και της τοπικής κοινωνίας, ένα αίτημα που υποστηρίξαμε από την πρώτη στιγμή.

Το Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου αποκτά πλέον άλλη δυναμική έχοντας σημαντικά προνόμια για το υγειονομικό προσωπικό που θα το επιλέξει.

Τη δύσκολη αυτή περίοδο που όλοι μας δοκιμαζόσαστε, η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη φροντίζει να μας θυμίζει πάντα ότι είναι δίπλα στους Εβρίτες ικανοποιώντας σε πρώτη ευκαιρία διαχρονικά και δίκαια αιτήματα προσπαθώντας να δώσει ώθηση και νέα προοπτική ανάπτυξης στην τοπική μας κοινωνία με κάθε της πράξη”.

O Πρόεδρος της Δ.Ε. Έβρου

της Νέας Δημοκρατίας

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*