Λαμπάκης σε Ζαμπούκη: Καταθέστε στον Εισαγγελέα όποια “στοιχεία” έχετε για την δημοτική μας αρχή

Λαμπάκης σε Ζαμπούκη: Καταθέστε στον Εισαγγελέα όποια “στοιχεία” έχετε για την δημοτική μας αρχή

“Ρίχνει το γάντι” στον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη ο τέως (οριστικά και αμετάκλητα και με απόφαση του ΣτΕ) δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, καλώντας τον να καταθέσει στον Εισαγγελέα όποια “στοιχεία” έχει για την διοίκηση του στον δήμο στα 9 χρόνια που προηγήθηκαν.

Με αφορμή την παραίτηση του Νίκου Ραπτόπουλου από την Προεδρία του Πολυκοινωνικού, για την οποία μάλιστα εκφράζει την λύπη του (προηγήθηκαν οι… αποθεωτικές δηλώσεις του Χρήστου Γερακόπουλου για τον κ.Ραπτόπουλο), η παράταξη “Πόλη και Πολίτες” αναφέρει στην ανακοίνωση της:

“Ακούσαμε όλοι την Δευτέρα, σε ραδιοφωνική εκπομπή, την παραίτηση του κ. Νίκου Ραπτόπουλου, από την θέση του Προέδρου του Πολυκοινωνικού. Μια είδηση που μας λύπησε γιατί έγινε, από την συγκεκριμένη θέση, την δεδομένη κρίσιμη στιγμή, δηλαδή εν μέσω της προσπάθειας για παροχή βοήθειας σε ανήμπορους συνδημότες μας και του συντονισμού των ενεργειών για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Βέβαια ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη, αφού από καιρό είχε γίνει αντιληπτό σε όλους μας ακόμη και με επίσημη αλληλογραφία, ότι υπήρχε δυστοκία συνεργασίας Προέδρου – Αντιπροέδρου, αλλά και έντονη δυσχέρεια στη λειτουργία του Νομικού Προσώπου. Προηγήθηκε η δεκαήμερη “άδεια” του κ. Ραπτόπουλου και τα όσα συνέβησαν το πρωί της Παρασκευής, 3 Απριλίου. Παράλληλα ήταν έκδηλη από καιρό, η δυσφορία του απερχόμενου Προέδρου για την συμπεριφορά και την αντιμετώπιση του Δημάρχου και των πέριξ αυτού, σχετικά με την διαχείριση που έκανε σε θέματα του Πολυκοινωνικού.

Προσπάθησε ο κ. Ζαμπούκης και οι κιτρινιστές συνεργάτες του να σπιλώσουν ( 5 Απριλίου- άρθρο σε διαδικτυακό μέσο), την παρουσία του δικού τους Δημοτικού Συμβούλου στη θέση ευθύνης που του ανέθεσε ο ίδιος ή να υποβαθμίσουν την παραίτηση του, με τις αβάσιμες, συκοφαντικές δηλώσεις του Αντιδημάρχου Καθαριότητας για κακοδιαχείριση του προκατόχου του, στο φιλικό ραδιόφωνο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ή τα άρθρα του γνωστού διαδικτυακού του ”συνεργάτη-λασπολόγου” για το Δημοτικό Ραδιόφωνο και τηρώντας σιγή ιχθύος, από το λαλίστατο κατά τα άλλα γραφείο τύπου.

Θα δούμε σύντομα να ακολουθούν την επιλογή Ραπτόπουλου και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, της παράταξης του κ. Ζαμπούκη, αγανακτισμένοι, απογοητευμένοι και πικραμένοι από το υφιστάμενο καθεστώς διοίκησης του Δήμου, όπως και νέες επιλογές – τοποθετήσεις σε θέσεις ευθύνης, προϊόντα πολιτικής συναλλαγής με την Δημοτική Αρχή.

Η αλήθεια όμως δε κρύβεται, όσο και αν κάποιοι θέλουν να αποπροσανατολίσουν τους συμπολίτες μας.

Τους καλούμε να αναλογιστούν τις συνέπειες στο Δήμο, από την εμμονή την ανικανότητα και τη μικροψυχία τους.

Να σταματήσουν τον λαϊκισμό και να καταθέσουν στον Εισαγγελέα όποια “στοιχεία” έχουν για την προηγούμενη περίοδο.

Είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα πέσουν στο κενό οι συκοφαντίες και τα ψέματα, ότι η λάσπη θα γυρίσει μπούμερανγκ και θα διαφανεί, όπως στην περίπτωση του κ. Ραπτόπουλου, η ένδεια, η μισαλλοδοξία και ο εκδικητικός χαρακτήρας του νυν Δήμαρχου.

Δημοτική παράταξη Αλεξανδρούπολης

«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»