Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Άλλοι δυο Εβρίτες (Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα)… νίκησαν τον κορονοϊό και πήραν εξιτήριο

Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Άλλοι δυο Εβρίτες (Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα)… νίκησαν τον κορονοϊό και πήραν εξιτήριο

Άλλοι δύο Εβρίτες πήραν εξιτήριο σήμερα από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, αφού βγήκαν νικητές στη “μάχη” με τον κορονοϊό και βρίσκονται ήδη στα σπίτια τους, όπου θα παραμείνουν για λίγες μέρες ακόμα προληπτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας, βγήκαν απ’ το Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης τόσο μία 36χρονη που μένει σε προάστιο της Αλεξανδρούπολης όσο και ο 54χρονος κάτοικος χωριού της Ορεστιάδας. Τα δυο συνεχόμενα τεστ που υποβλήθηκαν τις τελευταίες μέρες ήταν αρνητικά και φυσικά τους δόθηκε εξιτήριο, αυξάνοντας τον αριθμό των ατόμων από το νομό Έβρου που νοσηλεύονται αλλά καταφέρνουν να γίνουν καλά ξεπερνώντας την σοβαρή αυτή περιπέτεια. Με εξαίρεση δυστυχώς τους δυο νεκρούς από την περιοχή της Αλεξανδρούπολης, έναν από τις Φέρες και τον άλλον απ’ την πόλη.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο και το ζευγάρι των ηλικιωμένων από το χωριό του Διδυμοτείχου, αφού η κατάσταση της υγείας τους εξελίσσεται πολύ ικανοποιητικά. Έτσι αυτή τη στιγμή και με δεδομένο ότι δεν καταγράφονται τελευταία επιβεβαιωμένα κρούσματα από το νομό Έβρου, τα περισσότερα άτομα που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης που ως γνωστόν αποτελεί Νοσοκομείο Αναφοράς, προέρχονται από την περιοχή της Ξάνθης.