Το Σιφώνι: Ποιοι εμποδίζουν την ανάπτυξη του δήμου Αλεξανδρούπολης;

Το Σιφώνι: Ποιοι εμποδίζουν την ανάπτυξη του δήμου Αλεξανδρούπολης;

Διάβασα στα θέματα του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, ότι επαναφέρουν την σύσταση Κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης.

 Ζήτησα λοιπόν να μάθω τα αντικείμενα της, για να δω τι φοβούνται αυτοί που “πολεμούν” την δημιουργία της. Ρομποτική, Τεχνολογία, Πολιτισμός, Έξυπνη πόλη, Ναυτικό Μουσείο, Ιχθυαγορά, Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, Ευρωπαϊκά προγράμματα, Στούντιο ηχογραφήσεων, εκδηλώσεις, διαδικτυακή τηλεόραση, περιβάλλον, δημοτικό πάρκινγκ, δημοτική συγκοινωνία, δημοτικό σφαγείο και πολλά άλλα.

 Το κίνητρο των διαφωνούντων είναι πλέον φανερό: ΟΧΙ στην προκοπή του Δήμου. ΟΧΙ σε νέες θέσεις απασχόλησης, ΟΧΙ στην ανάπτυξη. Ο λόγος είναι επίσης εξόφθαλμος. ΟΧΙ σε οτιδήποτε προτείνει ο νέος Δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης.

 Φρένο στο έργο του με κάθε τρόπο. Υπάρχουν νέοι άνθρωποι στο Δ.Σ που υποθηκεύουν το μέλλον τους στην αυτοδιοίκηση, καθοδηγούμενοι από ανθρώπους που δεν έχουν πλέον κανένα απολύτως μέλλον σε αυτή.

 Ας πουν δημόσια π.χ. οι κ.κ. Κουκουράβας, Σεφεριάδης, Βραχιόλογλου, Βαταμίδης, Αετόπουλος, Κυριακίδης ποιο πρόβλημα διαπιστώνουν σε αυτόν τον φορέα;

 Όλοι τους, το καλοκαίρι του 2019 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ, υπέγραφαν και ενέκριναν αμέτρητες πράξεις όπως απευθείας αναθέσεις για αγορά αποκριάτικων αρμάτων, τροφίμων, αναθέσεις σε ΚΟΙΝΣΕΠ φίλων τους, εξωδικαστικούς συμβιβασμούς, προσφυγές εναντίον της εκλογής του νέου Δημάρχου.

 Κύριε Αντώνη Βαμβακερέ, πότε ιδρύθηκε το ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ και ποια δημοτική αρχή το ίδρυσε; ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ; Φαντάζεστε να μπορούσαν τότε οι δημοτικοί σύμβουλοι να μπλοκάρουν την σύσταση του; Με πόση άνεση καταργείτε τον εαυτό σας και την πολιτική σας προσωπικότητα ;

 ΑΙΔΩΣ, ΑΡΓΕΙΟΙ. Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ είναι τουλάχιστον συνεπής επί 10ετίες στα ΟΧΙ της. Είναι σταθερή στην βασική της αρχή που θυμίζει… Αντιβολταίρο . “Διαφωνώ με όσα λες και θα συνεχίσω για πάντα να διαφωνώ με όλα όσα θα λες” .

 Μπείτε κύριοι στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και καταγράψτε ποιοι Δήμοι στην Ελλάδα δεν διαθέτουν κοινωφελή επιχείρηση. Ίσως προβληματιστείτε και καταλάβετε το κακό που κάνετε στους πολίτες του Δήμου με τα μικροπολιτικά σας συμφέροντα.

Το Σιφώνι