Διδυμότειχο: Ήρθε το νέο φυλλάδιο με τις Πασχαλινές προσφορές του Σούπερ μάρκετ “ΔΑΣΚΑΛΟΣ”

Διδυμότειχο: Ήρθε το νέο φυλλάδιο με τις Πασχαλινές προσφορές του Σούπερ μάρκετ “ΔΑΣΚΑΛΟΣ”

Το νέο φυλλάδιο με τις Πασχαλινές προσφορές του Σούπερ μάρκετ“ΔΑΣΚΑΛΟΣ” στο Διδυμότειχο (Αγίας Φωτεινής 1- τηλέφωνο 25530 22414) με ασυναγώνιστες τιμές που θα ισχύουν ως τις 3 Μαίου.

Το φυλλάδιο αυτή την φορά δεν θα μοιραστεί στα σπίτια όπως γινόταν τις προηγούμενες φορές, καθώς το αγαπημένο σας Σούπερ μάρκετ σέβεται τις συνθήκες της εποχής και την υγεία όλων και τηρεί τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.

Μπορείτε όμως να το επισκεφθείτε τώρα την Μεγάλη Εβδομάδα αλλά και καθημερινά σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε λόγω κορονοϊού και των μέτρων που ισχύουν και για τον τρόπο που θα κάνετε ψώνια σας.

Όλοι γνωρίζετε ότι στον “ΔΑΣΚΑΛΟ” θα ψωνίσετε εγγυημένα, ποιοτικά, οικονομικά σε ασυναγώνιστα φθηνές τιμές, με σημαντικές προσφορές, αλλά και φιλική, άμεση και σε οικογενειακό κλίμα και ατμόσφαιρα εξυπηρέτηση. Μπορείτε να βρείτε και προϊόντα που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού, γιατί όλα αυτά τα χρόνια κάνει πράξη το σλόγκαν του «ΕΔΩ επενδύεις στον τόπο σου”.

 

Ένα σχόλιο

  1. Το έχω γράψει επανειλημμένα και το φωνάζω…. Υποστηριξτε τούς Θρακιώτες, τους Έβριτες ! ΤΟ ΔΆΣΚΑΛΟ! Την ΕΒΡΟ ΦΑΡΜΑ και όλους τους δικούς μας ντόπιους καταστηματάρχες και Επιχειρηματίες! Είναι δικοί μας άνθρωποι!!!
    Έχουμε χρέος να αλληλοβοηθιωμαστε και να υποστηριζωμαστε!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*