Το Σιφώνι: Ακόμη δεν τον είδαμε, ποδηλατόδρομο τον βαφτίσαμε

Το Σιφώνι: Ακόμη δεν τον είδαμε, ποδηλατόδρομο τον βαφτίσαμε

Είναι απογοητευτικές  οι φωτογραφίες  που μου έστειλε φίλη που περπατά καθημερινά στην παραλία, για ολιγόωρη άθληση.

 Εκεί που πήγαινε, έκανε τις διαπιστώσεις που βλέπετε και τις αποτύπωσε με το κινητό τους, στέλνοντας μου τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα.

 Πριν παραδοθεί στους πολίτες το μήλο της Έριδος – ποδηλατόδρομος, βλέπουμε μεγάλες φθορές σε διάφορα σημεία  και δεν ξέρουμε αν κάποιοι ασυνείδητοι το κάνουν επίτηδες ή αν υπάρχει κατασκευαστικό πρόβλημα.

 Ίσως όταν ολοκληρωθεί το έργο να μειωθούν αυτά τα  φαινόμενα. Δεν είμαι μηχανικός άρα δεν γνωρίζω.

 Καλό είναι όμως να χτυπήσουν τα καμπανάκια έγκαιρα προς τον κατασκευαστή, γιατί είναι κρίμα πριν καν το απολαύσουν οι δημότες να βλέπουμε τέτοιες εικόνες.

 Κρίμα που δεν μου τις είχε στείλει νωρίτερα, πριν τις πρόσφατες υπογραφές με τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη, του έργου με το όνομα… σιδηρόδρομο: «Κατασκευή Θερμικού Σταθμού και δικτύων Τηλεθέρμανσης αγροτικών θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων και κτιρίων» στην περιοχή της Τραϊανούπολης, που το ανέλαβε η ίδια εταιρεία. Να με διάβαζε και να ζητούσε εξηγήσεις.

 Εγώ βέβαια δεν θέλω να επαναλάβω τις… κακίες κάποιων, που ποιητική αδεία λένε… ότι οι δήμαρχοι αλλάζουνε αλλά ο Κούγκουλος μένει, γιατί ο σημερινός δήμαρχος δεν θα μπορούσε να μη υπογράψει το έργο, αφού οι διαγωνισμοί και γι’ αυτό  όπως και για τον ποδηλατόδρομο, έγιναν επί… Λαμπάκαρου και τα βρήκε.

 Όπως βρήκε τον SOLIS απ΄την Λάρισα που πήρε με διαγωνισμούς ένα σωρό έργα επί προηγούμενης δημοτικής αρχής, τον Πρόεδρο της Νομαρχικής Ν.Δ του Έβρου Άκη Παρασκευόπουλο, τον Λασκαράκη και τους άλλους.

 Τώρα πάντως που λόγω κορονοϊού πολλοί περπατούν στην παραλιακή, ήταν φυσικό κάποιος να παρατηρήσει αυτά τα προβλήματα. Έτυχε να είναι φίλη μου και να μου στείλει τις φωτογραφίες.

 Την άλλη φορά θυμάμαι με τις… τρύπες που είχα γράψει δημοσιεύοντας πάλι φωτό απ’ τον ποδηλατόδρομο, ενημέρωσαν στο σάιτ ότι ήταν από τα δείγματα που πήραν οι ελεγκτές για την ποιότητα του έργου. Τώρα τι έγινε;

Το Σιφώνι