Τα κρέατα σας για το Πασχαλινό τραπέζι; Φυσικά απ’ την πολυβραβευμένη Κρεαταγορά ΔΕΛΙΝΤΖΗΣ στο Διδυμότειχο

Τα κρέατα σας για το Πασχαλινό τραπέζι; Φυσικά απ’ την πολυβραβευμένη Κρεαταγορά ΔΕΛΙΝΤΖΗΣ στο Διδυμότειχο

Διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα, πλησιάζει η Ανάσταση και το Πάσχα, που φέτος θα το γιορτάσουμε διαφορετικά λόγω κορονοϊού. Δεν αλλάζουμε όμως επιλογή για τα κρέατα του πασχαλινού τραπεζιού. Επιμένουμε πολυβραβευμένη Κρεαταγορά ΔΕΛΙΝΤΖΗΣ στο Διδυμότειχο (Ελευθερίου Βενιζέλου 28 στον κεντρικό πεζόδρομο-Τηλ. 25530 26600).

Οι προετοιμασίες σας προχωρούν και σίγουρα για το μόνο που δεν χρειάζεται να αγχώνεστε και να ψάχνετε φυσικά, είναι για τα κρέατα σας. Αρνιά, κατσίκια, κοκορέτσια, κοντοσούβλια και ότι άλλο επιλέξετε και τραβάει η όρεξη σας, θα το βρείτε στην Κρεαταγορά του Χρήστου Δελιντζή, που έχει σαρώσει τα βραβεία ποιότητας, γεύσης, αλλά πάνω απ’ όλα έχει κερδίσει εδώ και χρόνια το βραβείο ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ των πελατών της. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον παραδοσιακό Καβουρμά, τα αυθεντικά χωριάτικα λουκάνικα, τα μπιφτέκια αλλά και όλα τα γνήσια κρέατα της. 

Στην ανανεωμένη σε εμφάνιση, αλλά πάντα κορυφαία σε ποιότητα, γεύση, τιμές και άριστη, φιλική εξυπηρέτηση Κρεαταγορά ΔΕΛΙΝΤΖΗΣ στον κεντρικό πεζόδρομο του Διδυμοτείχου και στο Τηλέφωνο. 25530 26600, θα βρείτε τα πάντα. Άλλωστε αυτήν ξέρετε και αυτήν εμπιστεύεστε τόσα χρόνια. 

Μετά το βραβείο Ρεκόρ Γκίνες που πήρε ο Καβουρμάς ΔΕΛΙΝΤΖΗ το 2017, ήρθε πέρυσι, το 2018 και η ανάδειξη του ως πρώτου σε ποιότητα και γεύση μεταξύ δεκάδων ελληνικών προϊόντων, από την κριτική επιτροπή της 6ης Οργανοληπτικής Αξιολόγησης ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας και ελληνικών κρεατοσκευασμάτων, στο πλαίσιο της έκθεσης  MEAT&GRILL DAYS 2018 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τον περασμένο Νοέμβριο.