ΒΙΝΤΕΟ: Ευχές και προτροπή του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δ.Πέτροβιτς: Επιλέγουμε πιστοποιημένα ντόπια κρέατα και προϊόντα

ΒΙΝΤΕΟ: Ευχές και προτροπή του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δ.Πέτροβιτς: Επιλέγουμε πιστοποιημένα ντόπια κρέατα και προϊόντα

Με ένα βίντεο ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς απευθύνεται προς τους κατοίκους του νομού για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα και δίνει τις καθιερωμένες ευχές του, αλλά παράλληλα προτρέπει όλους να προτιμήσουν τα ντόπια προϊόντα του πρωτογενούς τομέα.  

Στο μήνυμα του ο κ.Πέτροβιτς αναφέρει:

“Αυτές τις στιγμές που όλος ο κόσμος και ειδικότερα η χώρα μας βιώνουν μια ανείπωτη δοκιμασία, το μήνυμα της ανάστασης του Θεανθρώπου είναι επίκαιρο όσο ποτέ. Είναι μήνυμα εσωτερικής μεταμόρφωση, αισιοδοξίας, αυτογνωσίας και προσδοκίας για όλους τους ανθρώπους πανταχού της Γης.

Το Μεγάλο Πάσχα, η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, με τους πολλούς και παναθρώπινους συμβολισμούς, μας καλεί να σταθούμε με δύναμη και υπομονή στο συνάνθρωπο, όπως στέκονται με αυταπάρνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης όλοι όσοι καθημερινά δίνουν μάχη στις δομές Υγείας.

Γιατί μόνο με πίστη, αλληλεγγύη και αισιοδοξία θα δούμε διέξοδο και σε αυτή τη δεινή δοκιμασία. Πάνω απ’ όλα, ανάσταση είναι η έμπρακτη έκφραση της αγάπης προς τον πλησίον μας και ελπίδας για τη ζωή.

Όμως, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, επιβάλλεται ως Έλληνες και ως Εβρίτες, να στηρίξουμε τα προϊόντα του τόπου μας, και ιδιαίτερα του Πρωτογενούς τομέα. Φέτος το Πάσχα μένουμε σπίτι και επιλέγουμε πιστοποιημένα ντόπια κρέατα και προϊόντα. Με αυτές τις σκέψεις, σας εύχομαι από καρδιάς Καλή Ανάσταση, Χρόνια Πολλά, με υγεία και προσωπική ανάταση”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΒΡΟΥ  

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα με υγεία και αισιοδοξία!#KaloPasxa #Menoumespiti #Covid19

Gepostet von Dimitris Petrovits am Mittwoch, 15. April 2020

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*