Πήρε εξιτήριο απ’ το Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και η ηλικιωμένη με κορονοϊό από χωριό του Διδυμοτείχου

Πήρε εξιτήριο απ’ το Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και η ηλικιωμένη με κορονοϊό από χωριό του Διδυμοτείχου

Μονοψήφιος είναι πλέον ο αριθμός των ατόμων που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με κορονοϊό από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, αφού χθες το απόγευμα πήρε εξιτήριο και η ηλικιωμένη από χωριό του Διδυμοτείχου, η οποία νοσηλεύονταν εκεί μαζί με τον άνδρα της.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, που νοσηλευόταν με τον σύζυγο της στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και διαγνώστηκε πρώτα θετικός στον κορονοϊό εκείνος, διακομίσθηκε στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης που αποτελεί Νοσοκομείο Αναφοράς για την ασθένεια και μετά διαγνώσθηκε και η ίδια, επέστρεψε ήδη στο χωριό της που βρίσκεται στον δήμο Διδυμοτείχου. Ο άνδρας της που είναι 86 χρόνων και αρχικά νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας αλλά βγήκε, αναμένεται να ακολουθήσει και αυτός παίρνοντας εξιτήριο, αφού η κατάσταση της υγείας του δείχνει να εξελίσσεται πολύ καλά.

Όσον αφορά το νομό Έβρου, εδώ και αρκετές ημέρες δεν προκύπτουν νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα και μόνο εξιτήρια υπάρχουν, ενώ γενικότερα μειώνονται οι ασθενείς από τους 5 νομούς της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου δυστυχώς κάποιοι έχασαν την ζωή τους, ανάμεσα τους και δυο κάτοικοι του Έβρου.