Η Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων Εφετείου Θράκης, ευχαριστεί επιχείρηση για την προσφορά της

Η Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων Εφετείου Θράκης, ευχαριστεί επιχείρηση για την προσφορά της

Η Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων Εφετείου Θράκης ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση ΝΑΤΟΥΡΑ Α.Ε.-ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΠΑΠΑΡΑΔΗΣ  για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά της.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, της προσφοράς και της ευαισθησίας, ιδιαίτερα στη δύσκολη εποχή που ζούμε εν μέσω πανδημίας, ενίσχυσε με  προϊόντα κοτόπουλου και άλλα Πασχαλινά τρόφιμα, τα οποία διατέθηκαν στα τα παιδιά που έχει η Ε.Π.Α.Θ. υπό την επίβλεψη και προστασία της. Η ανταπόκρισή στο αίτημά μας ήταν άμεση και η ΕΠΑΘ  μοίρασε τα τρόφιμα στις οικογένειες των παιδιών χαρίζοντάς ανακούφιση και χαμόγελα .

Σήμερα η ΕΠΑΘ έχει υπό την επίβλεψη και την προστασία της 225 παιδιά που αντιμετωπίζουν πολλαπλά προβλήματα, δεδομένου ότι βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχιας .

O αντίκτυπος της πανδημίας είναι πολλαπλός με επίπτωση στο βιοτικό επίπεδο πολλών συνανθρώπων μας και μόνο μέσα από συλλογική προσπάθεια και αλληλεγγύη μπορεί να αντιμετωπιστεί. Όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε τις ευάλωτες ομάδες της περιοχής μας αυτές τις εορταστικές μέρες και ιδιαίτερα τα παιδιά, αυτά που έχουν τις μέρες αυτές ανάγκη τη χαρά και το χαμόγελο.

Η κάθε προσφορά είναι ένας μικρός θησαυρός

Για το Δ.Σ.
της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων
Εφετείου Θράκης

H Πρόεδρος                                            Η Γεν. Γραμματέας

Αργυρή Βαλούση                                 Ευαγγελία Αϊβατζίδου
Αντεισαγγελέας Εφετών                        ΠΕ Σωφρον. Ανηλίκων
Εφετείου Θράκης                                  Δικ.Ανηλ.Αλεξ/πολης