Αλεξανδρούπολη: Ο ποιητικός οίστρος του πρώην Αντιδημάρχου… συγκίνησε ακόμα και τους “αντιπάλους” του

Αλεξανδρούπολη: Ο ποιητικός οίστρος του πρώην Αντιδημάρχου… συγκίνησε ακόμα και τους “αντιπάλους” του

Μεγάλο Σάββατο σήμερα, τελειώνει η Εβδομάδα των Παθών και οι ημέρες αγάπης που διανύουμε τώρα το Πάσχα, φαίνεται ότι επηρεάζουν πολλούς, ιδιαίτερα τώρα που η επικίνδυνη πανδημία του κορονοϊού έχει αναγκάσει δισεκατομμύρια κόσμου να μένει κλεισμένος σπίτι του.

Στο πνεύμα των ημερών και με τον γνωστό… ποιητικό του οίστρο, ο πρώην Αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης  (σήμερα έχει γενέθλια Χρόνια Πολλά με την ευκαιρία) δημοσίευσε ένα κείμενο στην προσωπική του σελίδα στο facebook, που φαίνεται πως … συγκίνησε ακόμα και τους “αντιπάλους” του, αφού ένας από τους πρώτους που του έβαλε   δηλαδή ΤΕΛΕΙΟ, ήταν ο Αντώνης Καμελίδης, στενός συνεργάτης του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, αλλά και κάποιοι ακόμα από την αντίπαλη δημοτική παράταξη του κ.Γκότση.

Έγραψε λοιπόν ο… ποιητής-δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη:

“Μ. Παρασκευή. Η ανατολή δυσκολεύεται να προβάλει. Το μισοφέγγαρο επιμένει να στέκει στην θέση του, σαν να μην θέλει να δώσει την θέση του στον ήλιο. Η ομίχλη επιμένει να σκεπάζει το χθες. Το σήμερα είναι δύσκολο, η φύση το γνωρίζει και ο ουρανός ετοιμάζεται για την υποδοχή Του”.

Γενικά πάντως, από την στιγμή που έχασε την θέση του Αντιδημάρχου και αναγκάστηκε μετά από πολλά χρόνια να επιστρέψει στην κανονική του δουλειά, αυτή του αστυνομικού δηλαδή, ο Νίκος Γκότσης έχει συχνά παρόμοια… λυρικά, ποιητικά ξεσπάσματα. Όπως πριν από λίγες ημέρες, που έβγαλε φωτογραφία όπου φαινόταν σχεδόν να έχει… αποκοιμηθεί πάνω στην μαρμάρινη πλάκα της κατασκευής όπου τοποθετήθηκε επιγραφή με την ονοματοδοσία της Λεωφόρου Μπάκερ στις Φέρες, στην οποία επί ημερών του δόθηκε το συγκεκριμένο όνομα στον δρόμο αυτό. Άλλωστε από “βαφτίσεις” δρόμων έκανε αρκετές.

Ενέργεια, που δυστυχώς κάποιοι κακεντρεχείς ακόμα και από την δική του παράταξη, σχολίασαν αρνητικά και ζηλόφθονα, αφού δεν αντιλαμβάνονται προφανώς τον… ποιητικό οίστρο του.