Καστανιές: Ανάσταση στην πρώτη γραμμή… φυλώντας Θερμοπύλες έκαναν οι αστυνομικοί

Καστανιές: Ανάσταση στην πρώτη γραμμή… φυλώντας Θερμοπύλες έκαναν οι αστυνομικοί

Αυτοί που κράτησαν τον Έβρο όρθιο τις πρώτες κρίσιμες ώρες, το ξημέρωμα της 28-02-2020 και τις επόμενες ημέρες, παραμένουν στις Καστανιές και συνεχίζουν να φυλάνε Θερμοπύλες κάνοντας Ανάσταση εκεί χθες τα μεσάνυχτα.

Αυτοί που ένωσαν τους Έλληνες και πάλι συνεχίζουν στο καθήκον να αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια των συνόρων μας και χθες Μεγάλο Σάββατο, την ώρα που εμείς έστω και κλεισμένοι στα σπίτια κάναμε Ανάσταση με τους δικούς μας, αυτοί παρέμεναν στην πρώτη γραμμή.

Μας εύχονται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα τα παιδιά από την Δ 29 Διμοιρία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας μπροστά στην πύλη εισόδου στην Ελλάδα, όπου δόθηκαν μεγάλες “μάχες” επί ημέρες για να αποτραπεί η μαζική παράνομη εισβολή στο ελληνικό έδαφος των χιλιάδων λαθρομεταναστών.

Μάλιστα σήμερα το μεσημέρι θα δεχθούν την επίσκεψη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο θα τους επισκεφθούν για να τους ευχηθούν και να τους συγχαρούν για την παρουσία τους στα σύνορα.