Αλεξανδρούπολη: Με κοινό, ευρηματικό ΒΙΝΤΕΟ ευχήθηκαν για το Πάσχα Μητροπολίτης κ.Άνθιμος και δήμαρχος Γ.Ζαμπούκης

Αλεξανδρούπολη: Με κοινό, ευρηματικό ΒΙΝΤΕΟ ευχήθηκαν για το Πάσχα Μητροπολίτης κ.Άνθιμος και δήμαρχος Γ.Ζαμπούκης

Με ένα κοινό, ευρηματικό ΒΙΝΤΕΟ ευχήθηκαν με πρωτότυπο τρόπο για το Πάσχα στους πολίτες ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.Άνθιμος και ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 

Ευχες Μητροπολίτη και Δημάρχου

Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά!#menoumespiti #menoumeStonTopoMas #etoimazomasteGiaToMellon

Gepostet von Δήμος Αλεξανδρούπολης am Sonntag, 19. April 2020

7 Σχόλια

 1. Σεβασμιότατε. Τι πράγματα είναι αυτά! Αφηστε τα βιντεάκια και τά σποτακια. Ανοίξτε τίς εκκλησίες για όνομα των Οσίων και Αγίων και για όνομα τού Θεού! Ο Άγιοι Πατέρες μαρτύρησαν και έπεσαν εν καμινω! Στους λάκκους με τά άγρια θηρία, απεκεφαλισθησαν για νά είναι η
  Πίστη και η Λατρεία μας Ελεύθερη! Εμπρός λοιπόν προχωρήστε στο δρόμο πού χάραξαν και μαρτύρησαν με τη ζωή τους οι Άγιοι πατέρες για μας. Ανοίξτε τους οίκους του Θεού στους Πιστούς και μήν τους Κρατάτε κλειδωμένους! Δέστε τί γίνεται στην Γεωργία, Βουλγαρία, Μαυροβούνιο και σέ αλλα κράτη… Κάντε και εσείς το ίδιο και αφήστε τα σποτακια με τους Δημάρχους!!! Δέν αντέχουμε άλλο!! Έλεος!!!

 2. Δεν είμαι ρομπότ

  Να ένας καλός ποιμένας.
  https://www.youtube.com/watch?v=s2wlwA8IwqM

 3. Ελεύθερος Έλληνας!

  Με άλλα λόγια, Μείνετε σπίτι. Συνεχίστε να προσκυνάτε την τηλεόραση!!
  Όχι, κύριοι!! Στις εκκλησιές προσκυνάτε ο Χριστός!! Στις εκκλησιές με τη συμμετοχή στα Μυστήρια έρχεται η Χάρη, η χαρά και η παρηγοριά!! Τα λοιπά είναι μπούρδες και θεωρίες! Στην εκκλησιά, λοιπόν, κάναμε Πάσχα και ας μας κυνηγούσαν οι σειρήνες και οι χαφιέδες!! Δεν ξεπουλιέται ο Χριστός για 300ψωροευρώ!! Χριστός Ανέστη, λοιπόν!! Γιατί εμείς κάναμε Πάσχα!!

 4. Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι τι τον θέλουμε τον αρχιεπισκοπο ας τον αντικαταστήσει ο Χαρδαλιάς η ο μητσοτακης

 5. Κ. Πιτιακουδη. Έχουμε χρέος καί οφείλουμε από το φιλόξενο σας Blog να συγχαρούμε
  και να ευχαριστήσουμε όλοι οι Έβριτες και οι Θρακιώτες τον πατριώτη μας, τον ιερέα πατέρα Γεώργιο Αποστολακιδη, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τα Βρυσικα Διδυμοτείχου. Είναι ο βοηθός του Εξάρχου Δαμιανού πού πήγαν εφέτος όπως και κάθε χρόνο και μας έφεραν το Άγιον Φώς από τα Ιεροσόλυμα! Ο πατήρ Γεώργιος υπήρξε Στρατιωτικός Ιερέας των Ενόπλων Δυνάμεων μας. Διετέλεσε Διευθυντής του Στρατιωτικου Θρησκευτικού Σώματος και απεστρατευθη με το βαθμό του Ταξιάρχου. Έχει στο ενεργητικό του πλούσια κοινωνική και Στρατιωτική δράση! Είναι Καταδρομεας και Αλεξιπτωτιστής! Είναι ο πρώτος Στρατιωτικός ιερέας σέ όλο τον κόσμο πού πέταξε με αλεξίπτωτο! Συμμετείχε σε πάρα πολλές αποστολές στο Εξωτερικό! Διοργάνωσε στην Αθήνα το Παγκόσμιο Συνέδριο όλων των Διευθύνσεων Θρησκευτικού όλων των Ενόπλων Δυνάμεων. Μετά την πτώση του Ανατολικού Συνασπισμού ήταν αυτός που βοήθησε όλες τις χώρες να συστήσουν Διευθύνσεις Θρησκευτικού στίς Ένοπλες Δυνάμεις τους! Αυτά τα ολίγα… Γιατί για τον Παπαγιώργη θέλει έναν τόμο νά γράψουμε για όλη την προσφορά και την ιστορία του!!! Σήμερα διακονεί σέ εκκλησία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Αθήνα, όπου προσφέρει τις υπηρεσίες του άοκνα και είναι πολύ αγαπητός, απλός και ταπεινός! Είναι άνθρωπος της προσφοράς! Είναι ένα διαμάντι και σπάνιος άνθρωπος!!!!
  Είναι μεγάλη τιμή για μας τους Θρακιώτες!!!
  Ο Στρατηγός ιερέας μας είναι το καμάρι όλης της Θράκης και της Ελλάδας μας! Τίμησε την Ελλάδα μας παγκοσμίως και τιμά ακόμα και σήμερα! Είναι ένας θρύλος! Η Θράκη μας πάντα έβγαζε και βγάζει μεγάλες και τρανές προσωπικότητες! Ένας τέτοιος είναι και ο Παπαγιώργης πού μας φέρνει κάθε χρόνο το Ωραίο Φώς!!! Ναναι πάντα καλά γερος! ΠΟΛΛΆ ΤΆ ΕΤΗ!!!
  ΥΓ. Κ. Πιτιακουδη πιστεύω να τον γνωρίζετε και προτείνω στο φιλόξενο σας BLOG να τον πάρετε μια συνέντευξη νά ενημερώσετε το κοινό σας να τον γνωρίσει. Γιατί ο Παπαγιώργης αποτελεί το πρωτυπο για την σημερινή νεολαία μας!!!

 6. Άφησε το σχόλιό σου.

  Κ. Πιτιακούδη, Χριστός Ανέστη.
  Σε τέτοια θέματα, να μας προειδοποιείτε λίγο, για να μην μας βρεί καμμιά συμφορά. Γράψτε “προσοχή σκληρές εικόνες”, “απομακρύνετε τα παιδιά από την οθόνη”, “πάρτε πρώτα τα χάπια σας” ή κάτι τέτοιο….

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*