Καστανιές: Τσουρέκια και αβγά στους αστυνομικούς των συνόρων πρόσφεραν οι κάτοικοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Καστανιές: Τσουρέκια και αβγά στους αστυνομικούς των συνόρων πρόσφεραν οι κάτοικοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε το βράδυ της Ανάστασης δεν ξέχασαν τους αστυνομικούς που φυλάνε τα σύνορα στην περιοχή τους οι κάτοικοι στις Καστανιές Ορεστιάδας. 

Οι γυναίκες του χωριού, περίμεναν το λεωφορείο που μετέφερε τους αστυνομικούς οι οποίοι το βράδυ του Μςγάλου Σαββάτου αναλάμβαναν υπηρεσία και τους μοίρασαν τσουρέκια και κόκκινα αβγά. Ήταν αστυνομικοί της διμοιρίας υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Ήταν μια συγκινητική κίνηση, με συμβολικούς χαρακτηρισμούς, καθώς οι αστυνομικοί πέρασαν το Πάσχα μακριά από τις οικογένειές τους για να φυλάξουν τα σύνορα της χώρας μας, συνεχίζοντας να παραμένουν σε επιφυλακή και ετοιμότητα παρά την απομάκρυνση εκ μέρους της Τουρκίας των χιλιάδων λαθρομεταναστών από τα σύνορα.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που ανέβασε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης:

ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ

Οι κάτοικοι στις #Καστανιές του Έβρου πάντα δίπλα στους αστυνομικούς της πρώτης γραμμής. ?Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου οι γυναίκες των Καστανέων προσέφεραν τσουρέκια και κόκκινα αβγά στους αστυνομικούς της διμοιρίας υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, οι οποίοι αυτές της ημέρες είναι μακριά από τις οικογένειές τους για να φυλάξουν τα σύνορα της χώρας μας. #Χρόνια_Πολλά‼#Χριστός_Ανέστη‼#Έβρος #Καστανιές #hellenicpolice

Gepostet von Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης am Sonntag, 19. April 2020