Αλεξανδρούπολη: Ένα μήνα παραμένουν εκεί παρατημένα και δεν τα μάζεψαν απ’ τον δήμο

Αλεξανδρούπολη: Ένα μήνα παραμένουν εκεί παρατημένα και δεν τα μάζεψαν απ’ τον δήμο

Οι φωτογραφίες μαζί με τις καταγγελίες των περίοικων έφτασαν χθες στο Evros-news.gr, για αυτή την κατάσταση που υπάρχει στην συμβολή των οδών Πατριάρχου Κυρίλλου και Ίωνος Δραγούμη στην Αλεξανδρούπολη.

Στη γωνία δύο γνωστών δρόμων της πόλης, τα ξύλα, τα κλαδιά και τα σκουπίδια έξω από τους δυο κάδους, έναν για απορρίμματα και τον δεύτερη για ανακύκλωση, παραμένουν για πάνω από ένα μήνα αφημένα. Οι κάδοι αδειάζουν από τα απορριμματοφόρα, αλλά κάποια άλλη αρμόδια υπηρεσία δεν έχει είτε ενημερωθεί για να τα μαζέψει, είτε οι οδοκαθαριστές μπορεί να ενημερώνουν αλλά κανένας δεν έχει ακόμα αποφασίσει να τα απομακρύνει.

“Ακούμε και διαβάζουμε για το νέο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου και πόσο καλά κάνει την δουλειά του όπως προσπαθούν να μας πείσουν κάποιοι, αλλά εμείς βλέπουμε αυτή την κατάσταση περίπου έναν μήνα από το μπαλκόνι του σπιτιού μας, όπου είμαστε αναγκασμένοι να μένουμε λόγω κορονοϊού. Δεν άντεξα και κατέβηκα, τα φωτογράφησα και σας στέλνω τις φωτογραφίες. Δεν είμαι σίγουρος αν το δημοσιεύσετε, αλλά δεν αντέχουμε άλλο”, ήταν το σχόλιο στο e-mail που μας έστειλε δημότης της Αλεξανδρούπολης.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ηλίας Δαστερίδης και οι υπηρεσίες του έχουν τον λόγο να μην συνεχιστεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση.