Σοκ και πένθος σε Εθνικό και δήμο Αλεξανδρούπολης απ’ τον ξαφνικό χαμό του Ηλία Δόβρη

Σοκ και πένθος σε Εθνικό και δήμο Αλεξανδρούπολης απ’ τον ξαφνικό χαμό του Ηλία Δόβρη

Σοκ και βαρύ πένθος στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αλλά και τον δήμο Αλεξανδρούπολης, απ΄τον ξαφνικό χαμό του Ηλία Δόβρη, ο οποίος “έφυγε” χθες ξαφνικά σε ηλικία 47 ετών. 

Επί πολλά χρόνια παράγοντας του συλλόγου της Αλεξανδρούπολης και 12 χρόνια Έφορος του τμήματος Σκάκι το οποίο οδήγησε την κορυφαία Α1 κατηγορία, ο αγαπημένος παράγοντας ήταν και υπάλληλος στον δήμο της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες άφησε την τελευταία του πνοή από πρόβλημα στην καρδιά. Η διοίκηση του Εθνικού συγκλονισμένη τον αποχαιρέτησε με ανακοίνωση που εξέδωσε:

“Η οικογένεια του Εθνικού είναι συγκλονισμένη από τον πρόωρο και άδικο χαμό του στελέχους του  Εθνικού Ηλία Δόβρη. Ο Ηλίας ήταν για 12 χρόνια Έφορος του τμήματος στο Σκάκι του Εθνικού το οποίο το επανεκκίνησε, του έδωσε ζωή και το ανέβασε μετά από πολλές προσπάθειες στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Ως Έφορος του τμήματος με την πλούσια αθλητική του δράση ανέδειξε το Σύλλογο σε όλη την Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια  διατέλεσε ενεργό μέλος του ΔΣ του Εθνικού και συνέβαλε σημαντικά στις επιτυχίες του.

Ο πρόεδρος, το ΔΣ και σύσσωμος ο κόσμος του Εθνικού εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια για την μεγάλη απώλεια ενός  άξιου και αγαπητού μέλους του. Είναι μεγάλη απώλεια για όλους μας και το κενό δυσαναπλήρωτο. Ας έχει καλό παράδεισο”.

Πένθος και για τον παλιό αθλητή

του Εθνικού Στέλιο Μπολιάκη

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο αθλητισμός της πόλης πενθεί όμως και την απώλεια ενός ακόμα ανθρώπου του συλλόγου, του παλιού αθλητή στίβου Στέλιου Μπολιάκη, που επίσης “έφυγε” από την ζωή. Στην ανακοίνωση της η διοίκηση του Εθνικού τονίζει:

“Η οικογένεια του Εθνικού εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του αγαπητού συμπολίτη και παλιού αθλητή του Στίβου του Εθνικού, με πολλές διακρίσεις Στέλιου Μπολιάκη, που αποτέλεσε πρότυπο για τις επόμενες γενιές αθλητών του Συλλόγου.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια  στην οικογένεια του. Ευχόμαστε Καλό Παράδεισο”.

Ένα σχόλιο

  1. Καλό ταξίδι φίλε Ηλία!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*