Αλεξανδρούπολη: Κάφρος κατέστρεψε δέντρο κόβοντας το, αλλά ο δήμος το αντικατέστησε άμεσα

Αλεξανδρούπολη: Κάφρος κατέστρεψε δέντρο κόβοντας το, αλλά ο δήμος το αντικατέστησε άμεσα

Η ανοησία, η καφρίλα και ηλιθιότητα εξακολουθεί να υπάρχει και σε ημέρες κορονοϊού και φαίνεται ότι δεν Μένει Σπίτι, αλλά βγαίνει τσάρκα στην Αλεξανδρούπολη και καταστρέφει δέντρα.

Αυτό έκανε προχθές στη γωνία Βιζβύζη με 14η Μαΐου κάποιος με… αρρωστημένο μυαλό, αφού την ώρα που όλοι ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, αποδείχθηκε ότι δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι ασυνείδητοι που βγαίνουν από αυτό για να καταστρέψουν και έτσι την συγκεκριμένη θλιβερή εικόνα αντίκρισαν όσοι πέρασαν από το σημείο που αναφέραμε.

Αυτός ή αυτή εκμεταλλεύθηκε την έλλειψη κυκλοφορίας κόσμου και έκοψε με πριόνι ένα πανέμορφο καταπράσινο δέντρο μέσα στο κέντρο της πόλης. Μάλιστα με ανακοίνωση του ο δήμος Αλεξανδρούπολης επεσήμανε: “Όλοι αναρωτιόμαστε τι συμφέρον εξυπηρετεί η κοπή αυτού του δέντρου.

Παρακαλείται όποιος δημότης γνωρίζει οτιδήποτε για το συμβάν, να καλέσει το 2551350041.

Ας βοηθήσουμε όλοι να εντοπιστούν αυτές οι κοινωνικές παραφωνίες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να στερεί από την πόλη μας και από την ζωή μας τα δέντρα, τα φυτά και τα λουλούδια”.

Όμως δεν στάθηκε μόνο σε αυτό. Χθες το δέντρο που κόπηκε βίαια με άμεση αντίδραση του Αντιδημάρχου Πρασίνου και Καθαριότητας Ηλία Δαστερίδη και των υπαλλήλων, αντικαταστάθηκε με άλλο, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*