Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Ενισχύεται με την πρόσληψη του γνωστού χειρουργού ουρολόγου Χρήστου Λεβέντη

Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Ενισχύεται με την πρόσληψη του γνωστού χειρουργού ουρολόγου Χρήστου Λεβέντη

Με την πρόσληψη του γνωστού χειρουργού ουρολόγου Χρήστου Λεβέντη, που εδώ και πάνω από 10 χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Ορεστιάδα και τον βόρειο Έβρο γενικότερα ως ιδιώτης γιατρός, ενισχύεται από την ερχόμενη Δευτέρα 27 Απριλίου το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Μετά τις προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που έγινε το τελευταίο χρονικό διάστημα με συνεχείς κυβερνητικές αποφάσεις που καλύπτουν τα σημαντικά κενά των τελευταίων χρόνων σε γιατρούς και νοσηλευτές, έρχεται να προστεθεί και η ενίσχυση του ουρολογικού τμήματος με έναν καταξιωμένο επιστήμονα, τον κ.Λεβέντη, ο οποίος μάλιστα ανακοίνωσε τη νέα σελίδα στην επαγγελματική του καριέρα με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γράφοντας τα εξής:

Ένας κύκλος επαγγελματικά κλείνει και ένας άλλος ανοίγει.

Καταρχήν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους Γιώργηδες και όλες τις Γεωργίες!!!

Από τις 27/04/2020 Δευτέρα θα ασκώ τα Ιατρικά μου καθήκοντα στο Γ.Ν Διδυμοτείχου στο Χειρουργικό Ουρολογικό τμήμα: εξωτερικά Ιατρεία, επείγοντα, και χειρουργεία .

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλους αυτούς, και όχι μόνο που εμπιστεύτηκαν το Ιατρείο μου έντεκα χρόνια τώρα, και εμένα προσωπικά για την Υγεία τους, σε δύσκολους καιρούς από οικονομικής πλευράς για την χώρα μας, Πλέον θα με βρίσκετε στο Γ.Ν Διδυμοτείχου μιας και όλο το αρχείο μου θα με συνοδεύσει εκεί.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Διοικητή κ. Καπετανίδη καθώς και τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Γαλάνη, που ασπάστηκαν και υλοποίησαν με Προοπτική Σταθερότητας για το απώτερο μέλλον, την ενίσχυση και αναβάθμιση του Ουρολογικού τμήματος του Γ. Ν Διδυμοτείχου, και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να συμβάλω και εγώ σε αυτόν τον προγραμματισμό.

Επίσης ευχαριστώ θερμά τον κ. Καλπακλή για την πρόταση που μου είχε κάνει αρχές του 2018

Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια Χαρνίδη για την στέγη που μου παρείχε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και για την επικοινωνία που είχαμε με αλληλοσεβασμό και αλληλοεκτίμηση!!

Σας ευχαριστώ θερμά όλους για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια !!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*