«Το ζεϊμπέκικο του Σταμάτη»: Mε υπογραφή Γονίδη, το νέο ορχηστρικό του Εβρίτη Ευριπίδη Νικολίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

«Το ζεϊμπέκικο του Σταμάτη»: Mε υπογραφή Γονίδη, το νέο ορχηστρικό του Εβρίτη Ευριπίδη Νικολίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Tην υπογραφή του εκπληκτικού Σταμάτη Γονίδη, φέρει το νέο ορχηστρικό ζεϊμπέκικο του Εβρίτη συνθέτη και βιρτουόζου του μπουζουκιού Ευριπίδη Νικολίδη που μόλις κυκλοφόρησε και αναμένεται να συμπεριληφθεί στον δίσκο που ετοιμάζει ο καταξιωμένος συντοπίτης μας σολίστ του μπουζουκιού με ορχηστρικά τραγούδια.

Ο τίτλος του είναι «το ζεϊμπέκικο του Σταμάτη» και σε αυτό ο δημοφιλής τραγουδιστής και συνθέτης, έχει γράψει τη μουσική. Ο συμπατριώτης μας Ευριπίδης Νικολίδης για όσους δεν τον γνωρίζουν, κατάγεται από το χωριό Καβύλη Ορεστιάδας, είναι τα τελευταία χρόνια ο μπουζουξής του Σταμάτη Γονίδη, με τον οποίο παράλληλα έχουν αναπτύξει μια πολύ δυνατή φιλία, ενώ έχει συνεργαστεί με τα κορυφαία ονόματα του λαϊκού τραγουδιού και τις σπουδαιότερες φωνές. Έγραψε αρκετές επιτυχίες ως συνθέτης, ενώ κυκλοφορεί ορχηστρικούς δίσκους και παράλληλα παραδίδει μαθήματα μπουζουκιού μέσω Skype σε όλο τον κόσμο με τεράστια επιτυχία.

Στο τραγούδι παίζει κιθάρες και

ο συγχωριανός του Αποστόλης Μυρτσίδης

Την ενορχήστρωση και τον προγραμματισμό του ορχηστρικού τραγουδιού έκανε ο Γιάννης Κουρκουμέλης, ενώ σε αυτό ο Ευριπίδης Νικολίδης έπαιξε μπουζούκι, τζουρά και μπαγλαμά και ο Αποστόλης Μυρτσίδης κιθάρες ακουστικές και μπάσο. Να τονίσουμε εδώ, ότι ο Μυρτσίδης κατάγεται επίσης από το χωριό Καβύλη, είναι δηλαδή συγχωριανός του Νικολίδη, πολύ καλός μουσικός που παράτησε το επάγγελμα του δασκάλου και αφοσιώθηκε στην μουσική όταν βρέθηκε στην Γερμανία. Γνωρίζονται με τον Ευριπίδη από τον καιρό που αυτός ξεκινούσε τα πρώτα του βήματα στην μουσική και τώρα παίζουν μαζί στο νέο του τραγούδι.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ “ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ”