Αναβλήθηκε για το 2021 το φετινό 12ο Πανελλήνιο Πανθρακικό Αντάμωμα λόγω κορονοϊού

Αναβλήθηκε για το 2021 το φετινό 12ο Πανελλήνιο Πανθρακικό Αντάμωμα λόγω κορονοϊού

Οι διοργανωτές φορείς του 12ου Πανελλήνιου Πανθρακικού Ανταμώματος που είχε προγραμματιστεί για τα τέλη Ιουνίου φέτος, αποφάσισαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού την αναβολή του για το 2021 και σε ημερομηνίες που θα αποφασιστούν στη συνέχεια.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρεται ότι:

Λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα πρόληψης και προστασίας που πήρε η πολιτεία για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού και μετά από κοινή απόφαση των ΔΣ των διοργανωτών φορέων (Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακικών Σωματείων και Εκπολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος “Τα Δίδυμα Τείχη”) σας ενημερώνουμε την αναβολή του προγραμματισμένου για τις 26, 27 και 28 Ιουνίου 2020 12ου Πανελλήνιου Πανθρακικού Ανταμώματος.

Παρόλο που έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι απαραίτητες προετοιμασίες, η ματαίωση του δυστυχώς κρίνεται επιβεβλημένη. Το Πανθρακικό Αντάμωμα μεταφέρεται τον Ιούνιο του 2021 σε ημερομηνίες που θα οριστούν τους αμέσως επόμενους μήνες. Με την ευχή να βγούμε όσο το δυνατόν συντομότερα από αυτή τη στενωπό και προπαντός ΟΛΟΙ και ΓΕΡΟΙ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πανθρακικών Σωματείων κ.Αριστείδη Χρυσόπουλο στο τηλέφωνο 6981167023.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*