Μέχρι τις 15 Μαΐου η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης

Μέχρι τις 15 Μαΐου η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης

Επέκταση έως τις 15 Μαΐου του περιθωρίου διανομής του πετρελαίου θέρμανσης, προανήγγειλε ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο ΥΠΟΙΚ είπε πως “μέσα στην εβδομάδα σε ΠΝΠ βάζουμε ρύθμιση που αφορά στην επέκταση της περιόδου διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης μέχρι 15 Μαΐου με τον χαμηλό φόρο. Πρέπει να λάβουμε υπόψη και τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που πρέπει να στηριχθούν σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία”. Τη σχετική νομοθετική παρέμβαση είχε προαναγγείλει ο κ. Σταϊκούρας, στη διάρκεια χθεσινής συνέντευξής του.

Σημειώνεται ότι η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης κινείται κάτω από τα 77 λεπτά το λίτρο, ενώ για τους δικαιούχους του επιδόματος που ισοδυναμεί με 25 λεπτά, η τελική τιμή ανέρχεται σε μόλις 52 λεπτά. Την ίδια εποχή πέρυσι, το πετρέλαιο θέρμανσης πωλείτο 92 λεπτά/ λίτρο, αλλά επειδή το επίδομα έφτανε τα 35 λεπτά, η τελική τιμή για τους δικαιούχους, διαμορφωνόταν στα 57 λεπτά.

Με αυτά τα δεδομένα, όσοι ζείτε στο Διδυμότειχο και την ευρύτερη περιοχή και θέλετε ως τις 15 Μαίου να προμηθευθείτε πετρέλαιο, ώστε να έχετε και για του χρόνου τώρα που η τιμή είναι χαμηλή, μπορείτε να απευθύνεστε στο:

Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΒΡ Κοτζιάκαλφας για την παραγγελία σας

ή στο Τηλέφωνο: 2553026466.