Το… ΒΙΝΤΕΟ-δώρο φίλου για τα γενέθλια 3 χρόνων του Evros-news.gr – Έρχεται σε λίγο

Το… ΒΙΝΤΕΟ-δώρο φίλου για τα γενέθλια 3 χρόνων του Evros-news.gr – Έρχεται σε λίγο

Άμα έχεις καλούς φίλους, δεν ξεχνούν τα κάθε είδους… γενέθλια. Έτσι και ο πολύ καλός συνάδερφος, από χθες βράδυ με έψαχνε, προκειμένου να μου ευχηθεί για την συμπλήρωση σήμερα 27 Απριλίου 2020, των 3 χρόνων παρουσίας του Evros-news.gr στον “αέρα” του διαδικτύου.

Αφού λοιπόν μου ευχήθηκε να γιορτάσουμε και τα… 100 χρόνια (εμάς βέβαια τότε δεν θα έχουν μείνει ούτε τα… κόκκαλα), να έχω… γερό στομάχι ν’ αντέχω απειλές, εκβιασμούς, μηνύσεις, αγωγές, ασφαλιστικά μέτρα, προειδοποιήσεις για… χαντάκια που μπορεί να βρεθώ, μου… έσκασε το ευχάριστο. “Έχω ένα δώρο για σένα”, μου είπε. “Ένα πολύ φοβερό ΒΙΝΤΕΟ για να το παίξεις σήμερα την ημέρα που το Evros-news.gr συμπληρώνει 3 χρόνια στα ειδησεογραφικά πράγματα του Έβρου και όχι μόνο”.

Τον ευχαρίστησα από καρδιάς πρώτα για το ότι θυμήθηκε το γεγονός των γενεθλίων του σάιτ, μετά για τις ευχές και τέλος για το δώρο. “Ελπίζω να μην είναι σαν το δώρο που… ούρλιαζαν επί ημέρες ο Λαμπάκης με τον Μιχαηλίδη ότι θα μου κάνει ο Γιάννης Ζαμπούκης, αναθέτοντας μου την προβολή του δήμου αντί 60.000 ευρώ και ΑΦΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ γιατί ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ από τις εξελίξεις, δεν είχαν την ΤΣΙΠΑ ή τον ΑΝΔΡΙΣΜΟ να ζητήσουν μια συγνώμη. Ούτε αυτοί, ούτε κάτι δημοσιογραφικά… τσουτσέκια που υιοθέτησαν αμέσως όσα τους έστελναν ή τους δήλωναν, γιατί νόμισαν ότι βρήκαν ευκαιρία να κάνουν… ξεκαθάρισμα λογαριασμών”.

Μου απάντησε ότι είναι κάτι άλλο που θα μου αρέσει και πραγματικά είχε δίκιο. Όσο για το γνωστό σήμερα του ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ, πραγματικά για την… ηρεμία κάποιων δεν προτείνεται να το δουν.

Πιστεύω ότι μέσα στην ημέρα που θα “ανέβει” στο Evros-news.gr θα αρέσει και σε σας και θα ΤΟ… ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ. Θα σας αφήσει μια γλυκιά γεύση, όπως άφησε και σε μένα. Κάτι σαν σοκολάτα ή “Τσικουλάτα” όπως την αποκαλούν κάποιοι φίλοι.

ΑΣΧΕΤΟ (;): Μια και έγραψα… Τσικουλάτα, θυμάστε εκείνο το τραγούδι που είχε γίνει κάποτε viral με τον Γιώργο Ξανθιώτη; Να σας το θυμίσω.