Αλεξανδρούπολη: Ξεκίνησε η ανακατασκευή του οδοστρώματος της Ιωακείμ Καβύρη, γίνονται και διαγραμμίσεις

Αλεξανδρούπολη: Ξεκίνησε η ανακατασκευή του οδοστρώματος της Ιωακείμ Καβύρη, γίνονται και διαγραμμίσεις

Οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Αλεξανδρούπολης δεν αφήνουν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία, τώρα που δεν υπάρχει μεγάλη κίνηση στους δρόμους της πόλης λόγω των μέτρων για αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού και προχωρούν σε κάποιες απαραίτητες παρεμβάσεις.

Όπως για παράδειγμα, στους άδειους δρόμους λόγω της περιορισμένης κυκλοφορίας που επιβάλλουν τα έκτακτα μέτρα μείωσης διασποράς του κορωνοϊού, προχώρησε σε διαγραμμίσεις σε σημεία του αστικού ιστού, παρουσία μάλιστα του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη που θέλησε να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών.

Παράλληλα, έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες ανακατασκευής του οδοστρώματος επί της Ιωακείμ Καβύρη και αποκατάστασης των κακοτεχνιών που το καθιστούσαν επικίνδυνο.

 

3 Σχόλια

  1. Τα Σπασμένα παγκάκια που είναι στο καινούργιο κομμάτι στην Απολλωνιάδα εκεί στους Φοίνικες θα τα αντικαταστήσει κανείς? η μόνο δρόμους θα φτιάχνουμε και θα κάνουμε ελέγχους για να δούμε αν περνάει το ΕΚΑΒ και το πυροσβεστικό?

  2. Μιας και ειναι στην περιοχή στον κόμβο στο παλιό παλιό νοσοκομείο δεν βγάζουν και εκείνη την αηδία το σιδερένιο δέντρο και να βάλουν κανένα κανονικό δέντρο να ομορφαίνει την περιοχή!

  3. Βάλτε πατάτες, θα χρειαστούν σύντομα…

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*