Ποιος Εβρίτης δημοσιογράφος, προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ επί μήνες, ως… καθαρίστρια σε κρατικό οργανισμό;

Ποιος Εβρίτης δημοσιογράφος, προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ επί μήνες, ως… καθαρίστρια σε κρατικό οργανισμό;

Επειδή το θράσος των Συριζαίων ξεπερνάει τα όρια και νομίζουν ότι ο κόσμος έπαθε ομαδικό αλτσχάιμερ και ξέχασε τα έργα και τις ημέρες τους στα 4 χρόνια που κυβέρνησαν και τώρα παριστάνουν και τους τιμητές, το Evros-news.gr απευθύνει ένα ερώτημα στα τοπικά στελέχη του.

Ποιος γνωστός δημοσιογράφος του Έβρου, προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ (δεν γνωρίζουμε αν είναι και μέλος του επίσημα), “κολλητός” των θεσμικών στελεχών του, ήταν ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ επί μήνες ως… καθαρίστρια σε κρατικό οργανισμό της περιοχής μας, στα χρόνια της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ; Όλα αυτά όταν την ίδια στιγμή το Evros-news.gr επειδή δεν τους άρεσε η κριτική σε κάποιους από αυτούς, δεχόταν μηνύσεις και αγωγές;

Προκάλεσε μάλιστα την αντίδραση των άλλων εργαζομένων και τελικά αναγκάστηκαν να τον απολύσουν, αφού όμως στο μεταξύ εισέπραξε για μήνες την ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ του ως… καθαρίστρια;

Για τα υπόλοιπα και την διαχείριση των κρατικών διαφημίσεων από Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σε ποια… ανύπαρκτα ΜΜΕ που τους λιβάνιζαν και τους έγλυφαν απ’ το πρωί ως το βράδυ και ανήκαν σε ανθρώπους οι οποίοι δεν είχαν καμιά σχέση με την δημοσιογραφία, αλλά τους έδιναν δεκάδες χιλιάδες ευρώ τον χρόνο με αποφάσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των τοπικών του βουλευτών και τώρα… κόπτονται για την διαφάνεια, θα τα πούμε λίγο αργότερα.

Υ.Γ: Η φωτογραφία με το ερωτηματικό που βάλαμε δεν είναι και τόσο… αντιπροσωπευτική. Δεν μπόρεσα να βρω κάποια που να έχει… τόσο μεγάλο κεφάλι.

 

 

2 Σχόλια

 1. Αυτό είναι σπαζοκεφαλια. Δεν είναι γριφος!Δέν γίνεται Εβριτης Δημοσιογραφος καί καθαρίστρια! Ή ειναι όλα αρσενικου γενους, ή όλα θηλυκου. Εκτός και είναι Ουδετερου γενους. Όπως λέμε Jason Αντιγονη Υποψηφιο Περιφερειακο Συμβουλο της Αξεχαστης Ρενας Δουρου! Στο ΣΥΡΙΖΑ όλα γίνονται!

 2. Δημοσιογράφο δεν τον λες.
  Δεν έχω δει κάτι γραπτό εκ μέρους του.
  Καθσριστρια,… χμ. Του δημοσίου Ναι.
  Στον ιδιωτικό τομέα δεν κατάφερε τίποτα…
  Τώρα αν έχει μάνα και πατέρα στο παλιό ΠΑΣΟΚ…που έγινε ΣΥΡΙΖΑ; Εντάξει. TΤου δημόσιου.
  Το ώρα τι σχέση μπορεί να έχει με τον τρελό του χωριού; … άγνωστες οι βολές του κυρίου.
  Πάντως το παιδί είναι εντελώς άχρηστο
  …..

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*