Αγανακτισμένος κάτοικος της Αλεξανδρούπολης, δεν άντεξε άλλο την απαράδεκτη συμπεριφορά κακοαμθημένου συμπολίτη του που αφήνει τα σκουπίδια εκτός κάδων, του έγραψε μήνυμα και το άφησε σε κολόνα της ΔΕΗ, προειδοποιώντας τον με καταγγελία αν συνεχίσει την απαράδεκτη στάση του.
Όπως γράφει ο φίλος Γιάννης Μαλκίδης που δημοσιεύει και της φωτογραφίες από την περιοχή των οδών ΑΘΥΡΩΝ- ΚΙΚΟΝΩΝ- ΑΜΑΖΟΝΩΝ ( 5ου Δημοτικού), ο συγκεκριμένος δημότης μη αντέχοντας άλλο- και με το δίκιο του- τον κακό συνδημότη του, ανάρτησε εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα σε στύλο της ΔΕΗ το παρακάτω ιδιόχειρο χαρτί με την επισήμανση του… περί του τρόπου εναπόθεσης των οικιακών σκουπιδιών.
“Όποιος έχει την κακή συνήθεια να αφήνει τα σκουπίδια του εκτός κάδου, παρακαλείτε να μην το ξανακάνει. Εάν εντοπιστεί θα του γίνει προσωπική καταγγελία” και μάλιστα η υπογραφή είναι: Οι αγανακτισμένοι της αδιαφορίας σας για το καλό του συνόλου.