Εργατικό Κέντρο Έβρου: Φέτος λόγω κορονοϊού τιμούμε την εργατική Πρωτομαγιά δίνοντας εθελοντικά αίμα

Εργατικό Κέντρο Έβρου: Φέτος λόγω κορονοϊού τιμούμε την εργατική Πρωτομαγιά δίνοντας εθελοντικά αίμα

Να τιμήσουν την φετινή πρωτομαγιά συμμετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία και δίνοντας αίμα για τους συνανθρώπους του, καλεί τα μέλη του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έβρου, αφού λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό δεν μπορούν να γίνουν οι καθιερωμένες συγκεντρώσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου απευθύνει στους εργαζόμενους και τους ανέργους του Ν. Έβρου που πλήττονται και πάλι, αυτή τη φορά λόγω των μέτρων και του εγκλεισμού, θερμούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς και ως ελάχιστο φόρο τιμής στους αιματοβαμμένους αγώνες της εργατικής τάξης, πρόκειται, με ολιγομελή αντιπροσωπεία του Δ.Σ. και των σωματείων μας , τηρώντας ευλαβικά τα μέτρα προστασίας, να καταθέσουμε στεφάνι στο άγαλμα της εθνικής ανεξαρτησίας.

Λόγω των μέτρων που έχει πάρει η πολιτεία για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του COVID-19, οι καθιερωμένες απεργιακές συγκεντρώσεις δεν θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα. Έτσι, θα τιμήσουμε και με έναν διαφορετικό τρόπο την ημέρα της εργατικής πρωτομαγιάς, διοργανώνοντας, με την πολύτιμη συνδρομή και βοήθεια των εθελοντών αιμοδοτών Ν. Έβρου, εβδομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας , η οποία θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 2 Μαΐου 2020 έως και το Σάββατο 9 Μαΐου 2020 (ημέρα που ορίστηκε από την κυβέρνηση ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς). Όσοι επιθυμούν να δώσουν αίμα, θα επισκέπτονται τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για αιμοδοσία, που βρίσκεται στην πινακοθήκη του Δήμου Αλεξανδρούπολης ( οδό Τζαβέλα 6).

Δίνουμε ΑΙΜΑ σώζουμε ΖΩΕΣ.

Για το Δ.Σ.

του Εργατ/κού Κέντρου Ν. ’Έβρου

Ο Πρόεδρος                                 Η Γεν. Γραμματέας

Ασπιώτης Ευστάθιος                  Βίτσα Κωνσταντίνα