Θανάσης Κολιούμπας (Πρόεδρος Α.Ε.Διδυμοτείχου): “Ο στόχος της ανόδου στη Γ’ εθνική επιτεύχθηκε – Συνεχίζουμε την προσπάθεια”

Θανάσης Κολιούμπας (Πρόεδρος Α.Ε.Διδυμοτείχου): “Ο στόχος της ανόδου στη Γ’ εθνική επιτεύχθηκε – Συνεχίζουμε την προσπάθεια”

Φανερά συγκινημένος είναι ο Πρόεδρος της Α.Ε.Διδυμοτείχου Θανάσης Κολιούμπας, μετά την οριστικοποίηση της λήξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων που αποφάσισε η ΕΠΟ και έφεραν την έτσι και αλλιώς πρωτοπόρο ομάδα του στην θέση του πρωταθλητή, που της έδωσε αυτόματα την άνοδο στη Γ’΄εθνική.

Ο κ.Κολιούμπας με δήλωση στην προσωπική του σελίδα αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ένας μεγάλος αγώνας φτάνει στο τέλος του. Η κορυφή για την επιτυχία ήταν ένα όνειρο δυο χρόνων. Η συγκίνηση και η χαρά μου ως Πρόεδρος της ΑΕΔ (αυτής της ιστορικής ομάδας) δεν περιγράφεται με λόγια, αλλά με τις πράξεις μου, που όσα είπαμε έγιναν και αναμένονται να γίνουν στο μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω ολα τα παιδιά τις διοίκησης που με στήριξαν, τον προπονητή Μαυράκη Χρήστο ,τον “κολλητό” μου Γιάννη Μυτιληναίο (βοηθό προπονητή)και όλους τους παίχτες μας που απαρτίζουν τη δύναμη της ΑΕΔ. Καθώς επίσης όλους ΕΣΑΣ που στηρίζεται με την παρουσία σας και την συνεχή υποστήριξη και αγάπη σας την ομάδα μας.

Είσαστε δίπλα μας σε αυτή τη δύσκολη και απαιτητική αγωνιστική χρονιά για την ΑΕΔ, αλλά με τη στήριξη και την αγάπη σας καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε!!!!! Ο στόχος μας, η άνοδος στη Γ εθνική για την επόμενη αγωνιστική χρονιά επιτεύχθηκε με επιτυχία!!! 

ΑΕΔ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΔ