Νοσοκομειακός εξοπλισμός 25 τόννων στα στρατιωτικά και πολιτικά νοσοκομεία του Έβρου απ’ τη Σουηδία

Νοσοκομειακός εξοπλισμός 25 τόννων στα στρατιωτικά και πολιτικά νοσοκομεία του Έβρου απ’ τη Σουηδία

Νοσοκομειακός  εξοπλισμός 25 τόννων παραδόθηκε  στα  στρατιωτικά και πολιτικά νοσοκομεία  του νομού Έβρου με αποστολέα την Σουηδική οργάνωση “HUMAN  BRIDGE”, χάρη στην μεσολάβηση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου “Αγία Μαρίνα” Ρόδου.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν  13  τόννοι  νοσοκομειακού, ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, αναλώσιμου υλικού  και νοσοκομειακού ιματισμού  στο Νοσοκομείο   Διδυμοτείχου και άλλοι 12  τόννοι  στα  δύο  στρατιωτικά νοσοκομεία του Έβρου, το ΚΙΧΝΕ  219 στο Διδυμότειχο και το ΚΙΧΝΕ 216 Αλεξανδρούπολης,  στο  χρονικό   διάστημα  από  4  Μαρτίου  έως   4  Απριλίου. 2020.

Όπως επισημαίνει η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου “Αγία Μαρίνα” Παραδεισίου Ρόδου Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδη: “Έχουμε εξαιρετικούς φίλους, συνεργάτες στην  Σουηδία, την human bridge, που τους ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη τους και την τεράστια προσφορά τους στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Ρόδο και την εξαιρετική συνεργασία επίσης με τα νοσοκομεία της Σουηδίας”.

Οι επικεφαλής των δύο Στρατιωτικών Νοσοκομείων απέστειλαν ευχαριστήριες επιστολές στην κ.Σταυριανού και στον Σύλλογο για την προσφορά τους, στις οποίες αναφέρουν:

219 Κινητό Χειρουργικό Νοσοκομείο Εκστρατείας         

Διδυμότειχο, 03 Απριλίου 2020

Προς κ. Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδη, Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα»

Κυρία Πρόεδρε,

Επιτρέψτε μου να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη για  την σημαντική δωρεά σας που μας παραδόθηκε για την κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου σε ιατρικό και υγειονομικό εξοπλισμό.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας με την οποία το προσωπικό του Νοσοκομείου μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στον τομέα της περίθαλψης, ανταποκρινόμενο όχι μόνο στις ανάγκες του στρατιωτικού προσωπικού αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Μια δωρεά, που στις δύσκολες εποχές που ζούμε για τον τόπο, αποτελεί για ακόμη μια φορά μια έμπρακτη απόδειξη της ανθρωπιστικής δράσης του Συλλόγου σας, στην προάσπιση και ενδυνάμωση της δημόσιας υγείας.

Παράλληλα οφείλω να ευχαριστήσω την οργάνωση “Human Bridge” της οποίας είστε εκπρόσωπος στην Ελλάδα, το Σουηδικό κράτος και τα Σουηδικά Νοσοκομεία για την συμπαράστασή τους στο Ελληνικό κράτος καθώς και τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου για την συμβολή του στην επίτευξη αυτής της δράσης.

Σας εύχομαι υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία για την επίτευξη των σκοπών και των στόχων σας.

  Με τιμή

Ο  Διευθυντής

Κρίτων Μανδαλίδης, MD, MSc

Γενικός   Αρχίατρος

216 ΚΙΝΗΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ

 Αλεξανδρούπολη 15 Απριλίου 2020

Προς: Κυρία Αναστασία Σταυριανού – Γεωργιάδη, Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα».

Κυρία Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου για τη δωρεά υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο μας.

Η προσφορά σας έρχεται σε μία κρίσιμη περίοδο για το Υγειονομικό Σώμα και την ακριτική περιοχή του Έβρου και αποτελεί μια ακόμα έμπρακτη απόδειξη της πλούσιας φιλανθρωπικής δράσης του Συλλόγου σας και του ενδιαφέροντος σας στην βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας.

Ευελπιστώ πως η τόσο ευγενική και γενναιόδωρη προσφοράς σας θα βρει μιμητές προκειμένου να αναβαθμίσουμε περαιτέρω τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας. Σας εύχομαι δύναμη και υγεία προκειμένου να συνεχίσετε το θεάρεστο έργο σας.

Με τιμή

Ο  Διοικητής

Θωμάς Μίχος

Γενικός Αρχίατρος