Αλεξανδρούπολη: Από 4 Μαίου το Laser Care Clinic και πάλι κοντά σας. Με ασφάλεια και Πακέτο Προφοράς

Αλεξανδρούπολη: Από 4 Μαίου το Laser Care Clinic και πάλι κοντά σας. Με ασφάλεια και Πακέτο Προφοράς

Tο αγαπημένο σας Laser Care Clinic  την επιστρέφει κοντά σας από την Δευτέρα 4 Μαίου και σας περιμένει στην οδό Βενιζέλου 49 στην Αλεξανδρούπολη, με ένα πλήρες Ινστιτούτο Λέιζερ Αποτρίχωσης, με ασφάλεια, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, έτοιμο να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο φιλόξενος χώρος του με καταξιωμένο και έμπειρο προσωπικό που σας προσφέρει την φροντίδα και τις λύσεις που πάντα αναζητούσατε και σε τιμές που …δεν σας καίνε. Με την εντυπωσιακή του προσφορά, το Πακέτο FULL BODY μόνο με 120 ευρώ. Μην περιμένετε.

Τηλεφωνήστε ΤΩΡΑ στο 2551035549 και κλείστε αμέσως ραντεβού.

Με το μηχάνημα VeLux Laser Alexandrite τελευταίας γενιάς, που το καθιστούν το ιδανικότερο λέιζερ για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας μόνιμα και γρήγορα, απλά μην το σκέφτεστε.

Με μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας, είναι έτοιμο να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Αισθητική Ιατρική, με τον κορυφαίο Dr. Θανάση Παπά, Πλαστικό Αισθητικό και Επανορθωτικό Χειρουργό.  Για το κορυφαίο Λέιζερ Αποτρίχωσης, BOTOX, Υαλουρονικό, Νήματα, Μεσοθεραπεία, Καθαρισμό Προσώπου, άμεσα, εγγυημένα, αξιόπιστα και Οικονομικά.

Η περιποίηση αλλά και η Ασφάλεια σας προτεραιότητα του

Το Laser Care Clinic, μετά απ’ όσα έχουν μεσολαβήσει με την πανδημία του κορονοϊού, έχει προτεραιότητα όχι μόνο την περιποίηση και εξυπηρέτηση, αλλά και την Ασφάλεια σας. Από την αρχή της πανδημίας, έλαβε μέτρα ασφαλείας με τις υψηλότερες προδιαγραφές για την προστασία τόσο των πελατών όσο και του προσωπικού.

Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής προέβη αυτές τις ημέρες σε απολύμανση όλων των χώρων και των μηχανημάτων από εξειδικευμένο συνεργείο .

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσει από την ερχόμενη Δευτέρα 4 Μαΐου να είναι κοντά σας με ασφάλεια, στην οδό Βενιζέλου 49 στην Αλεξανδρούπολη.

Γι’ αυτό τηλεφωνήστε ΤΩΡΑ στο 2551035549 για τα ραντεβού σας!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*