Δήμος Αλεξανδρούπολης: Με banner στο Φάρο, στέλνουμε το μήνυμα: “Σας ευχαριστούμε όλους! Μένουμε δυνατοί”

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Με banner στο Φάρο, στέλνουμε το μήνυμα: “Σας ευχαριστούμε όλους! Μένουμε δυνατοί”

 Με ένα banner που ανάρτησε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Υπηρεσία Φάρων του Πολεμικού Ναυτικού, στο ορόσημο της πόλης, τον Φάρο, με το μήνυμα «Σας ευχαριστούμε όλους…! Μένουμε δυνατοί» θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του και την ευγνωμοσύνη του προς κάθε κατεύθυνση.

Σε γιατρούς, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, Πολιτική Προστασία, εργαζόμενους στην καθαριότητα και τις υπηρεσίες του δήμου καθώς και στο προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προάσπιση της εθνικής ασφάλειας.

Παράλληλα, όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, “μέσω της κίνησης αυτής θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους δημότες για την υπεύθυνη και υποδειγματική στάση που κράτησαν κατά την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας,και ταυτόχρονα απευθύνουμε μήνυμα στους επισκέπτες του καλοκαιριού ότι η Αλεξανδρούπολη αποτελεί μεταξύ άλλων και έναν υγειονομικά ασφαλή προορισμό”.

Όπως επισημαίνεται στο ξεκίνημα της επίσημης ανακοίνωσης, ο δήμος το πρώτο που έκανε ήταν φυσικά να εξασφαλίσει την σχετική άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία Φάρων του Πολεμικού Ναυτικού, δίνοντας έτσι και την καλύτερη απάντηση στον ανεξάρτητο (και μεμονωμένο) δημοτικό σύμβουλο Παύλο Μιχαηλίδη, που σε μια ακόμα κίνηση μικροπρέπειας έβγαλε αμέσως ανακοίνωση ζητώντας να πληροφορηθεί αν έχει ληφθεί η σχετική άδεια για την τοποθέτηση του banner στον Φάρο.

«Σας ευχαριστούμε όλους…! Μένουμε δυνατοί»

#σας_ευχαριστούμε #μένουμε_δυνατοί #μένουμε_ασφαλείς #dimos_alexandroupolis #covid_19Crew Mitroulakis

Gepostet von Δήμος Αλεξανδρούπολης am Sonntag, 3. Mai 2020