Αλεξανδρούπολη: To Bruno Coffee Stores επιστρέφει από Δευτέρα 4 Μαίου – Κοντά σας με delivery και take away

Αλεξανδρούπολη: To Bruno Coffee Stores επιστρέφει από Δευτέρα 4 Μαίου – Κοντά σας με delivery και take away

Το Bruno Coffee Stores στην Αλεξανδρούπολη (Λεωφόρο Δημοκρατίας 291), επιστρέφει από αύριο Δευτέρα 4 Μαίου και θα είναι ξανά κοντά σας με το πιο γρήγορο delivery στο 25510-34170, αλλά και από το κατάστημα με take away. 

Αρκεί ένα τηλεφώνημα στο 25510-34170 και ο καλύτερος καφές της πόλης, με το πιο γρήγορο delivery της Αλεξανδρούπολης… έφτασε στο σπίτι, στη δουλειά και όπου αλλού θέλετε από αύριο που παύουν οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας. Μαζί με τα άλλα γευστικά του ροφήματα και τα νόστιμα σνακ ή με το πρωινό της αρεσκείας σας.

Μπορεί ακόμα να μην μπορείτε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας Bruno Coffee περνώντας τον χρόνο σας στο κατάστημα που έγινε το αγαπημένο σας στέκι στο κέντρο της πόλης (Λεωφόρο Δημοκρατίας 291), αλλά από αύριο Δευτέρα 4 Μαίου, το delivery και το take away του Bruno Coffee είναι στη διάθεσή σας και πάλι, για να σας φτιάξει την… διάθεση κάθε ημέρα. 

Με περισσότερα από 120 ροφήματα, απολαυστικά σνακ από πολύ μεγάλη ποικιλία και με εγγυημένη φρεσκάδα και ποιότητα, αλλά και την αγαπημένη αυθεντική συνταγή του freddo cappuccino, είναι ιδανικό να απογειώσει την κάθε μέρα σου.