Σαμοθράκη: Λήξη… συναγερμού, αφού ο στρατιώτης που μεταφέρθηκε απ’ το Λιμενικό στην Αλεξανδρούπολη, βγήκε αρνητικός για κορονοϊό

Σαμοθράκη: Λήξη… συναγερμού, αφού ο στρατιώτης που μεταφέρθηκε απ’ το Λιμενικό στην Αλεξανδρούπολη, βγήκε αρνητικός για κορονοϊό

Λήξη… συναγερμού σήμερα στην Σαμοθράκη, αφού το τέστ που έγινε σε στρατιώτη ο οποίος μεταφέρθηκε χθες Δευτέρα επειγόντως με σκάφος του Λιμενικού Σώματος στην Αλεξανδρούπολη ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού λόγω των συμπτωμάτων του, βγήκε αρνητικό. 

Το περιστατικό δημοσιοποίησε η “Ένωση Προσωπικού Λ.Σ.Θράκης” με ανάρτηση στην σελίδα της, θέλοντας προφανώς να προβάλλει την συνεισφορά και βοήθεια των μελών της και σε αυτή την κρίση του κορονοϊού, γράφοντας χαρακτηριστικά:

“Το καμάρι και φύλακας άγγελος των κατοίκων της Σαμοθράκης, το σκάφος του ΛΣ με τις περισσότερες διακομιδές ασθενών στην Ελλάδα, εκτέλεσε χθες 4/5/20 διακομιδή ασθενούς πιθανόν μολυσμένο με τον ιό Covid-19. Επισημαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη διακομιδή από το ΠΛΣ614 με παρόμοιο κρούσμα από τη Σαμοθράκη στην Αλεξανδρούπολη”.

Η αναφορά σε πιθανό μολυσμένο κρούσμα που διακομίσθηκε στην Αλεξανδρούπολη, η φωτογραφία του σκάφους και δίπλα του έναν άνδρα να φοράει την ειδική προστατευτική στολή, όπως είναι φυσικό προκάλεσε έντονη ανησυχία και συναγερμό στο νησί, με πολλούς να ρωτούν τι έγινε τελικά από χθες που έγινε η διακομιδή στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, το οποίο ως γνωστόν αποτελεί Νοσοκομείο Αναφοράς για τον κορονοϊό. Ευτυχώς το αποτέλεσμα του τεστ που βγήκε σήμερα ήταν αρνητικό και προφανώς ο πυρετός του νεαρού στρατιώτη οφείλεται σε μια συνηθισμένη ίωση.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*