Στον Έβρο ξαφνικά σήμερα το πρωί ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης

Στον Έβρο ξαφνικά σήμερα το πρωί ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης

Στον Έβρο βρίσκεται από το πρωί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προκειμένου να επιθεωρήσει σημεία της ελληνοτουρκικής συνοριογραμμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο κ.Χρυσοχοίδης θα ξεκινήσει από τις Καστανιές όπου ήδη βρίσκεται και στη συνέχεια θα βρεθεί πιθανόν στην περιοχή του Διδυμοτείχου και μετά στο νότιο κομμάτι του νομού, στην περιοχή του Τυχερού, όπου τις τελευταίες μέρες σημειώθηκαν τα απανωτά επεισόδια με πυροβολισμούς Τούρκων Στρατοφυλάκων εναντίον περιπόλων τόσο Ελλήνων αστυνομικών και στρατιωτών αλλά και ανδρών της frontex. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχει συζητήσεις και με τα στελέχη της frontex από διάφορες χώρες που επιχειρούν στην περιοχή μας μαζί με τους Έλληνες συναδέλφους τους και την περασμένη Τρίτη δέχθηκαν τουρκικά πυρά.

Το κύριο θέμα που θα συζητήσει με τα τοπικά στελέχη είναι και η επιστροφή των προσπαθειών της τουρκικής πλευράς να διευκολύνει τους διακινητές λαθρομεταναστών να τους περνούν από το ποτάμι στην Ελλάδα.

Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο με δεδομένη τη δέσμευση του για πραγματοποίηση των αθλητικών εξετάσεων και των ψυχολομετρικών τεστ στην Αλεξανδρούπολη, να ανακοινώσει και κάποιες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή τους μέσα στο Μάιο.

2 Σχόλια

  1. Το κείμενο της «Ελλάδα 2021» για τον Καποδίστρια:

    «Για τον Ιωάννη Καποδίστρια, τα πρώτα δημοκρατικά και φιλελεύθερα συντάγματα αποτελούν “ξυράφι στα χέρια μικρού παιδιού”. Ο Καποδίστριας φτάνει τον Ιανουάριο του 1828 στην Αίγινα ενώ έχει αποδεχτεί ήδη από τον Αύγουστο του 1827 τη θέση του Κυβερνήτη.

    Καθώς λοιπόν θεωρεί ιδιαίτερα επικίνδυνο ξυράφι το Σύνταγμα της Τροιζήνας, το αναστέλλει & κηρύσσει ουσιαστικά δικτατορία. Αυτό είναι το τέλος της Πρώτης Ελληνικής Δημοκρατίας. Όμως οι δημοκρατικοί και φιλελεύθεροι Έλληνες δεν το έβαλαν κάτω.

    Συνέχισαν να αγωνίζονται για δημοκρατία και δικαιώματα. Ούτε η εκσυγχρονιστική δικτατορία Καποδίστρια, ούτε οι Βαυαροί, ούτε οι ξένες δυνάμεις μπόρεσαν να τους αναγκάσουν να ανεχθούν ένα αυταρχικό καθεστώς.

    Με αγώνες & αίμα κατόρθωσαν το 1844 να κάνουν την Ελλάδα το πρώτο κράτος στον κόσμο που καθιερώνει την καθολική ψηφοφορία των ανδρών & το 1864 μία από τις πρώτες φιλελεύθερες κοινοβουλευτικές δημοκρατίες της Ευρώπης».

    Δηλαδή με λίγα λόγια ο Καποδίστριας ήταν δικτάτορας; Πρέπει πρώτον να ”κατέβει” η συγκεκριμένη ανάρτηση και δεύτερον να ”πέσουν” κεφάλια. Ακόμα και η κ. Αγγελοπούλου θα πρέπει να βγει και να ζητήσει τώρα συγγνώμη!

    https://www.pentapostagma.gr/koinonia/6938823_epitropi-ellada-2021-gia-kapodistria-itan-diktatoras

  2. Η Αλήθεια και η πραγματικοτης είναι ότι το Ελληνικόν Κρατος εδραιωθη καί επιτευχθησαν αθλοι και θαύματα επί Κυβερνητου Ιωαννου Καποδιστρια και επί Βασιλειας Οθωνος. Αρκεί και μονον να μελετησωμεν την Ιστορία προς αποδειξιν.
    Καθως επίσης και επί κυβερνησεως Ιωαννου Μεταξα! Το Έθνος επί εποχής των εμεγαλουργησε!!! Οι όποιοι μεταγενέστεροι παρουσιαζομενοι κριτικοί αυθαιρετουν και ενεργούν υπό το κράτος ψυχολογικών παρορμήσεων και σκοπιμοτήτων.
    Ουδεμια συγκρισις επιδεχεται μετά των κοινοβουλευτικων δημοκρατιων! Την οποιαν αλλωστε δέν αντεχουν επ ουδενι οι οπαδοι της κοινοβουλευτικης δημοκρατιας!
    Της οποιας το Καθεστως εθεοποιησαν, το εκάμαν δογμα και το κοινοβουλιον το ωνομασαν Ναον! Και όποιος αντιτιθεται στιγματιζεται ως μιασμα, και υβριζεται,ως φασιστας, χουντικός, λοιδορείται, συκοφαντείται και το μόνον που δεν παραπέμπεται εις ιεράν εξετάσιν. Τίθεται εις το περιθωριον και είναι αιρετικός. Απαγορεύεται η εκφρασις της ελευθερίας σκέψεως, γνώμης και κριτικής.
    Οι δημοκρατίες δεν διδάσκουν πειθαρχία, συνεργασία, ευθύνη, αλληλεγγύη,ούτε λύνουν προβλήματα και δεν υπάρχουν υπόλογοι. Υπάρχει αναρχια, ατιμωρησία, και ασυδοσία. Η Δικαιοσυνη επί δημοκρατίας δεν είναι τυφλη… Η Δημοκρατία είναι ένα καθεστώς της ΕΛΊΤ!
    Το καθεστώς που κυβερνά από το 1974 ποτέ δεν υπήρξε δημοκρατικό. Ποτέ δεν έδωσε πραγματική εξουσία στους πολίτες. Ήταν και είναι ένα διεφθαρμένο ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ καθεστώς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*