Αλεξανδρούπολη: Ξεραμένοι φοίνικες και σπασμένα παγκάκια στο πρόσφατο έργο της παραλιακής

Αλεξανδρούπολη: Ξεραμένοι φοίνικες και σπασμένα παγκάκια στο πρόσφατο έργο της παραλιακής

Αυτό το θέαμα, που δεν αρέσει καθόλου στους κατοίκους της Αλεξανδρούπολης οι οποίοι κάνουν συχνά τις βόλτες τους στην παραλιακή οδό, αντικρίζουν όσοι περνούν από το σημείο που πριν ένα χρόνο πραγματοποιήθηκε το έργο “επέκταση ποδηλατοδρόμου και διαμόρφωση υπαίθριου χώρου πάρκινγκ”.

Οι φοίνικες οι οποίοι επιλέχθηκαν να αντικαταστήσουν τα δέντρα που ήταν εκεί επί πολλά χρόνια και κόπηκαν ή ξεριζώθηκαν, έχουν ξεραθεί και παρουσιάζουν το άσχημο θέαμα που βλέπετε στην περιοχή της Απολλωνιάδας. Επίσης, τα καινούργια παγκάκια που τοποθετήθηκαν με θέα προς την θάλασσα, σε κάποια έχουν ήδη σπάσει τα ξύλα, δείχνοντας ότι η επιλογή ήταν… προβληματική. Οι φωτογραφίες που έβγαλε στο σημείο η κ.Ραλλού Μάκρα είναι χαρακτηριστικές και ισχύει αυτό που λέγεται “μια εικόνα χίλιες λέξεις”.

Να επισημάνουμε εδώ, ότι τόσο η επιλογή των δέντρων όσο και τα παγκάκια, έγιναν από την προηγούμενη δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη και στα συγκεκριμένα θέματα δεν έχει καμιά ευθύνη ο ανάδοχος του συγκεκριμένου έργου.

Μάλιστα όταν ανακοινώθηκε πως θα φυτευθούν φοίνικες, έγινε πολύ μεγάλη κουβέντα, αλλά ο τέως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης υπεραμύνθηκε της συγκεκριμένης επιλογής. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά παρέστη και ο ίδιος όταν φυτεύονταν οι φοίνικες από τα συνεργεία του δήμου, φορώντας μάλιστα κοστούμι, γραβάτα καπαρντίνα και γυαλισμένο στην εντέλεια σκαρπίνι σε ένα από τα γνωστά, επικοινωνιακά του σόου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ