Διδυμότειχο: Ξεκίνησε η σιωπηλή διαμαρτυρία με “Άδειες Καρέκλες” των επαγγελματιών καφέ και εστίασης

Διδυμότειχο: Ξεκίνησε η σιωπηλή διαμαρτυρία με “Άδειες Καρέκλες” των επαγγελματιών καφέ και εστίασης

-Βρέχει στην πόλη, αλλά οι “βρεγμένοι” λόγω κλειστών καταστημάτων επαγγελματίες, την… βροχή δεν την φοβούνται

Ξεκίνησε εδώ και λίγη ώρα στο Διδυμότειχο η σιωπηλή διαμαρτυρία των επαγγελματιών καφέ και εστίασης της πόλης, στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης με “Άδειες Καρέκλες”.

Οι καιρικές συνθήκες βέβαια λίγο τους … χάλασαν την οργάνωση της εκδήλωσης, αφού βρέχει αυτή την ώρα στην  πόλη, αλλά οι… βρεγμένοι επαγγελματίες που έχουν αναγκαστικά κλειστά τα καταστήματα τους λόγω των κυβερνητικών μέτρων απαγόρευσης για αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού, την… βροχή δεν την φοβούνται. Άπλωσαν λοιπόν στην πλατεία Ηρώων του Διδυμοτείχου, δίπλα στην Αστυνομική Διεύθυνση τις καρέκλες από καταστήματα εστίασης, καφέ και μπαρ που ακόμα παραμένουν εκτός λειτουργίας, ενώ στις 8 που έχει αποφασιστεί πανελλαδικά να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα προς την Κυβέρνηση αλλά και όλα τα κόμματα, θα υπάρξει και ζωντανή μετάδοση.

Υπάρχει ένα τραπέζι με έξι καρέκλες, κάθε μια για ένα από τα κόμματα της Βουλής, ενώ στις καρέκλες υπάρχουν τα ονόματα των εργαζόμενων που βρίσκονται εκτός δουλειάς και κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους την επόμενη ημέρα.