Αλεξανδρούπολη: Ξανά κοντά σας το Κέντρο ταμειακών μηχανών, σφραγίδων, φωτοτυπικών Ξανθή Ιντζεπελίδου (παραπλεύρως Αστυνομίας)

Αλεξανδρούπολη: Ξανά κοντά σας το Κέντρο ταμειακών μηχανών, σφραγίδων, φωτοτυπικών Ξανθή Ιντζεπελίδου (παραπλεύρως Αστυνομίας)

Το Κέντρο ταμειακών μηχανών Ξανθή Ιντζεπελίδου (πώληση και service, σφραγίδων, φωτοτυπικών μηχανημάτων, φωτοτυπιών), είναι ξανά κοντά σας από τις 4 Μαίου και σας περιμένει στην Αλεξανδρούπολη Καραϊσκάκη 8 (παραπλεύρως της Αστυνομίας) για να σας εξυπηρετήσει. 

Η εταιρεία διαθέτει ευρύ φάσμα λύσεων στις ταμειακές μηχανές σε επίπεδο αγοράς αλλά και service και με μια επίσκεψη ή επικοινωνία σας, είναι σίγουρο πως θα βρείτε αυτό που θέλετε και ψάχνετε. 

Ανταποκρίνεται ανά πάσα στιγμή στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς, προσφέροντάς σας μέσα από την μεγάλη μας ποικιλία σύγχρονες, αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις. Στο ξεκίνημα της επιχείρησης ή της επαγγελματικής σας δραστηριότητας, αλλά και στην υποστήριξη της υπάρχουσας γρήγορα, άμεσα, εγγυημένα και οικονομικά.

Στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη 8 (παραπλεύρως της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης), θα βρείτε:

  • Ταμειακές μηχανές (πώληση και service)
  • Φωτοαντιγραφικά μηχανήματα 
  • Αναλώσιμα
  • Σφραγίδες εντός 10 λεπτών
  • Αναμνηστικές πλακέτες και έπαθλα 
  • Φωτοαντίγραφα
  • Δακτυλογραφήσεις
Διαθέτει ταμειακές μηχανές με τις πλέον πρόσφατες φορολογικές προδιαγραφές σε ανταγωνιστικές τιμές, υψηλών προδιαγραφών – για κάθε είδους επιχείρηση με μπαταρία για φορητή χρήση – με touch οθόνη ή κανονική οθόνη- για έκδοση τιμολογίου, γρήγορες αθόρυβες- εύκολες στην χρήση, με σύνδεση με τα περισσότερα προγράμματα της αγοράς κλπ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ή επισκεφθείτε το Κέντρο ταμειακών Μηχανών, σφραγίδων, φωτοτυπικών μηχανημάτων, φωτοτυπιών, αναλώσιμων της Ξανθής Ιντεπελίδου ΤΩΡΑ. 

Τηλέφωνο: 25510 29472, FAX: 25510 89168