ΒΙΝΤΕΟ: Τους φρουρούς της ακριτικής Ρω, τιμάει περνώντας καθημερινά το πλοίο “ΣΤΑΥΡΟΣ” της SAOS Ferries

ΒΙΝΤΕΟ: Τους φρουρούς της ακριτικής Ρω, τιμάει περνώντας καθημερινά το πλοίο “ΣΤΑΥΡΟΣ” της SAOS Ferries

Με ένα ΒΙΝΤΕΟ επιβατών του πλοίου ‘ΣΤΑΥΡΟΣ” (πρώην ΣΑΟΣ ΙΙ) που κοινοποίησε ο ιδιοκτήτης της SAOS Ferries Φώτης Μανούσης, γνωστοποίησε την απόφαση που έλαβε και εφαρμόζεται στα καθημερινά δρομολόγια που πραγματοποιεί στα νησιά των Δωδεκανήσων, να… χαιρετάει με συριγμούς τους στρατιώτες που φυλάνε την ακριτική νήσο Ρω. 

Με τίτλο: “ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ!!!”, ο κ.Μανούσης επισημαίνει ότι ο ίδιος έδωσε εντολή κατά το ταξίδι προς το Καστελόριζο, το πλοίο να περνάει κοντά από την Ρω και να τιμάει τους φύλακες της με την σειρήνα του πλοίου, ενώ αυτοί ανταποδίδουν κουνώντας την ελληνική σημαία. Επ’ ευκαιρία επαναλαμβάνει την απόφαση του για δωρεάν μεταφορά από και προς το Καστελόριζο για όλα τα δρομολόγια, ανθρώπων και Ι.Χ, κατοίκων και επισκεπτών.

“Σε όλα τα ταξίδια του Ε/Γ -Ο/Γ ΣΤΑΥΡΟΣ από και προς το Καστελοριζο όλοι εμείς που αποτελούμε την οικογένεια της SAOS FERRIES αλλά και οι επιβάτες μας, αποτίουμε φόρο τιμής στους φρουρούς της πατρίδας μας στην ακριτική Ρω, πλησιάζοντας το νησάκι και χαιρετώντας με συριγμούς του πλοίου τα παλικάρια μας! Αυτοί μας ανταποδίδουν τον χαιρετισμό κουνώντας την Ελληνική σημαία!


Συγκινητικές στιγμές που ο καθένας μας μπορεί να ζήσει επισκεπτόμενος το όμορφο Καστελόριζο εντελώς δωρεάν, με την λήξη της πανδημίας.

Θυμίζουμε πως στη Ρω είχε εγκατασταθεί η ” Κυρά της Ρώ ” με τον άντρα της και την τυφλή μητέρα της από το 1924. Μετά τον θάνατο της η σορός της μεταφέρθηκε στην Ρω και ετάφη κάτω από τον ιστό όπου ύψωνε τη σημαία”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ που ήδη έχει συγκεντρώσει αρκετές προβολές

Δυο φορές την εβδομάδα διανυκτερεύει στο Καστελόριζο

Να τονίσουμε επίσης, πως το συγκεκριμένο επιδοτούμενο δρομολόγιο που ξεκίνησε να εκτελεί πριν λίγες ημέρες η SAOS Ferries μετά την αποχώρηση της απ΄την ακτοπλοϊκή γραμμή Σαμοθράκης-Αλεξανδρούπολης, περιλαμβάνει δυο διανυκτερεύσεις την εβδομάδα στο Καστελόριζο, από το οποίο την επομένη το πρωί ξεκινάει την επιστροφή μέσω των υπολοίπων νησιών στη Ρόδο.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*