Αλεξανδρούπολη: Στους πεζούς τα Σαββατοκύριακα η παραλιακή οδός Β.Αλεξάνδρου με απόφαση του δήμου

Αλεξανδρούπολη: Στους πεζούς τα Σαββατοκύριακα η παραλιακή οδός Β.Αλεξάνδρου με απόφαση του δήμου

Στους πεζούς για όσο διάστημα διαρκούν τα μέτρα για τον κορονοϊό, παραχωρείται ένα μεγάλο τμήμα της παραλιακής οδού Βασιλέως Αλεξάνδρου, με απόφαση του δήμου Αλεξανδρούπολης, από το βράδυ της Παρασκευής ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου:

“Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης επιθυμώντας να διαθέσει όσο το δυνατόν περισσότερους ελεύθερους χώρους στη διάθεση των πολιτών και λαμβάνοντας κυρίως υπόψη το γεγονός ότι αθλητικές εγκαταστάσεις και τα πάρκα παραμένουν κλειστά και ότι τα περιοριστικά μέτρα που αφορούν στη λειτουργία της εμπορικής αγοράς και των λοιπών δραστηριοτήτων έχουν επιφέρει δραστική μείωση της κυκλοφορίας στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, αποδίδει στους πεζούς την οδό Β. Αλεξάνδρου από το ύψος της κάθετης οδού Έλλης «Αργώ» έως και την οδό Κύπρου από σήμερα Παρασκευή 8 Μαΐου, στις 20.00, έως την Κυριακή 10.05.2020 στις 24:00 και κάθε Παρασκευή έως Κυριακή τις ίδιες ώρες και για όσο χρονικό διάστημα ισχύουν οι έκτακτες συνθήκες που επιβάλλουν τα μέτρα μείωσης διασποράς του covid-19.

Ως εκ τούτου και σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας κατά τις παραπάνω ημέρες και ώρες.

Κατά τον χρόνο απαγόρευσης της κυκλοφορίας των ανωτέρω οδών, ισχύει ο Κανονισμός λειτουργίας πεζοδρόμων, όπως αυτός εγκρίθηκε με την υπ’αριθμ2086/21.07.2016 Απόφαση Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης (ΦΕΚ 2549Β/2016).

 

4 Σχόλια

  1. Ξηλώστε το κόκκινο άγαλμα και τον ποδηλατόδρομο της παραλίας…….

  2. Μπράβο στον Δήμαρχο!!! και να ξηλώσει το κόκκινο άγαλμα και να το πάει στην Στροφή στο γήπεδο μπροστά!!!!

  3. Ενας δημοτης που βλεπει την πολη του να καταστρεφεται..

    Παλι ταρζανιες;Ξεχασαν τι εγινε στην πολη την προηγουμενη φορα που εκλεισαν λογω εργων την παραλιακη;

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*