“Καρφιά” Πέτροβιτς: Ο Τοψίδης ενδιαφέρεται για την πολιτική του προβολή. Όχι για την Πολιτική Προστασία

“Καρφιά” Πέτροβιτς: Ο Τοψίδης ενδιαφέρεται για την πολιτική του προβολή. Όχι για την Πολιτική Προστασία

-Η παράταξη Τοψίδη καταψήφισε την ενίσχυση του γραφείου Πολιτικής Προστασίας στον Έβρο και τώρα παριστάνει ότι ενδιαφέρεται;

-Από τις 30 Απριλίου έγινε η πρόσκληση συνεδρίασης του οργάνου και ο κ.Τοψίδης έβγαλε ανακοίνωση αργότερα να την ζητήσει;

“Κάρφωσε” τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χριστόδουλο Τοψίδη ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, με αφορμή την ανακοίνωση της παράταξης του “Περιφερειακή Σύνθεση” που ζητούσε την σύγκλιση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) εν όψει της αντιπυρικής περιόδου που ξεκίνησε. 

“Εμείς κάνουμε Πολιτική Προστασία, άλλοι κάνουν πολιτική προβολή. Να του θυμίσω ότι η παράταξη του «Περιφερειακή Σύνθεση» δεν ψήφισε την ενίσχυση του γραφείου πολίτικης προστασίας στον Έβρο κατά την συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο”, είπε μεταξύ άλλων ο κ.Πέτροβιτς μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του καλύτερου ραδιοφώνου του Έβρου ΜΑXIMUM 93,6 και στον Δ.Κολιό. Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου που είναι υπεύθυνος για την σύγκλιση του ΣΟΠΠ συγκεκριμένα τόνισε:

  • Είναι τραγικό που ο κ.Τοψίδης και οι περιφερειακοί του σύμβουλοι του δεν πληροφορούνται τι ακριβώς συμβαίνει στα όργανα της Περιφέρειας
  • Από τις 30 Απριλίου ημέρα Πέμπτη, καλέσαμε τα μέλη του ΣΟΠΠ με πρόσκληση προκειμένου να είναι παρόντα στην σύσκεψη που θα γινόταν την Παρασκευή 8 Μαίου. 
  • Την Δευτέρα 4 Μαίου ξαναστείλαμε την πρόσκληση και την ίδια ημέρα βγήκε δελτίο Τύπου από την παράταξη του κυρίου Τοψίδη που μας κατηγορούσε ότι δεν κάνουμε σύγκλιση του Συντονιστικού Οργάνου.
  • Δεν έχουν έρθει ούτε σε ένα ΣΟΠΠ να το παρακολουθήσουν. Ήταν πολύ απλό να κάνουν ένα τηλεφώνημα για να ενημερωθούν πότε θα γίνει η σύγκλιση. Έβγαλαν αντίθετα ανακοίνωση για εντυπωσιασμό.

  • Εμείς την Πολιτική προστασία την υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια με πλημμύρες, καταστροφές, ζωονόσους και τώρα με τα όσα συμβαίνουν με τον κορονοϊό. Είμαστε παρόντες στην πρώτη γραμμή. Άλλοι δεν είναι και κάνουν πολιτική από τους υπολογιστές και τα φαξ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Εμείς κάνουμε Πολιτική προστασία. Άλλοι θέλουν προβολή. Εντάξει. Ας βγάζουν τότε δελτία Τύπου. 
  • Ανεύθυνο αυτό που έκαναν με το δελτίο Τύπου, αφού είχαμε στείλει τις προσκλήσεις από τις 30 Απριλίου, μέσα στα χρονικά όρια που προβλέπονται.
  • Είναι τραγικό γιατί στο προηγούμενο περιφερειακό συμβούλιο η “Περιφερειακή Σύνθεση” ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ την ενίσχυση του γραφείο Πολιτικής Προστασίας στον Έβρο που είχε μείνει με ένα άτομο μέσα στην κρίση των συνόρων και του κορονοϊού και η παράταξη του κυρίου Τοψίδη ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΒΡΟΥ ΣΤΟΝ MAXIMUM 93.6

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*