Αλεξανδρούπολη: Καθαρισμός και διαμόρφωση του παραλιακού μετώπου στο πάρκο “Αργώ” και βελτίωση του

Αλεξανδρούπολη: Καθαρισμός και διαμόρφωση του παραλιακού μετώπου στο πάρκο “Αργώ” και βελτίωση του

Σημαντικές παρεμβάσεις στο πάρκο “Αργώ” που είχε εγκαταλειφθεί στην τύχη του εδώ και χρόνια τόσο οι χώροι του όσο και το παραλιακό μέτωπο του, γίνονται από συνεργεία του δήμου Αλεξανδρούπολης, με στόχο την βελτίωση και λειτουργικότητα του.

Μετά το γκρέμισμα του κατεστραμμένου οικήματος του, που εκτός από αντιαισθητικό ήταν και εστία μόλυνσης, στη συνέχεια έγινε επανασπορά του γκαζόν στους χώρους του πάρκου.

Επόμενο βήμα ήταν οι εργασίες για τον καθαρισμό της παραλίας και τον εξωραϊσμό και την ανάλογη διαμόρφωση του παραλιακού μετώπου που βρίσκεται μπροστά στο πάρκο “Αργώ”, που ήταν σε απαράδεκτη κατάσταση και υπήρχε μια αποκρουστική “εικόνα” σε όσους περνούσαν από εκεί απ’ την πλευρά της παραλίας.

Στο συγκεκριμένο πάρκο, όπου βρίσκεται και το Μνημείο Γενοκτονίας των Ποντίων, η δημοτική αρχή Ζαμπούκη έχει αποφασίσει να υπάρξουν και άλλες παρεμβάσεις που αφορούν τον φωτισμό και τους χώρους του, προκειμένου να είναι ένας πολύ όμορφος χώρος και να τον απολαμβάνουν οι δημότες

2 Σχόλια

 1. Περιμένω τον Δήμαρχο να υλοποιήσει την προεκλογική του δέσμευση για μετατροπή των αποθηκών της ΚΥΔΕΠ σε Δημοτική αγορά.
  Ωραία τα έργα.
  Ξηλώστε τον ποδηλατόδρομο της λ Βασ. Αλεξάνδρου και το κόκκινο άγαλμα.

 2. Έπρεπε να έρθει ο Ζαμπούκης για να γίνουν όλα αυτά που γίνονται?
  Μέχρι στιγμής πάμε καλά αρκεί βέβαια οι υποσχέσεις να υλοποιούνται έστω και αργά δεν μας χαλάει.
  Αυτό το έκτρωμα ο ποδηλατόδρομος μπορούσε να γίνει όπως πάνε τα αυτοκίνητα,κολλητά με πεζοδρόμιο και ο μισός απλά σημάνσεις και όχι ολόκληρη κατασκευή όπως έγινε.
  Τέλος Να δούμε πότε θα δοθεί στους πολίτες κάτω από τον φάρο επίσημα διότι ενώ είναι σημεία κλειστά πάμε και κάνουμε βόλτες εκεί μιας που υπάρχουν ανοίγματα.
  Μακάρι να έχουμε όλο καλά νέα!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*