Σουφλί: Ανακοινώθηκε η αναβολή του 5ου Ανταμώματος Φίλων της Παράδοσης λόγω του κορονοϊού

Σουφλί: Ανακοινώθηκε η αναβολή του 5ου Ανταμώματος Φίλων της Παράδοσης λόγω του κορονοϊού

Την αναβολή των εκδηλώσεων για το 5ο Αντάμωμα Φίλων της Παράδοσης που είχαν προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Ιούνιο, ανακοίνωσε χθες ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σουφλίου «ΑΝΕΜΗ», λόγω φυσικά της πανδημίας του κορονοϊού. 

Στην ανακοίνωση του αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι,
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σουφλίου «ΑΝΕΜΗ», έχοντας πλήρη συναίσθηση της πρωτόγνωρης κατάστασης που όλοι βιώνουμε και με απόλυτο σεβασμό προς τους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας για την αποτροπή της περαιτέρω διασποράς της πανδημίας, ανακοινώνει την αναβολή του 5ου Ανταμώματος Φίλων της Παράδοσης, το οποίο είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί τον ερχόμενο Ιούνιο.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους χορευτές και τα μέλη του συλλόγου, που και φέτος εργάσθηκαν ακούραστα για την προετοιμασία του ανταμώματος, αλλά φυσικά και όλους εσάς, επαγγελματίες, συγχορευτές και συμπολίτες, που κάθε χρόνο στηρίζεται εμπράκτως και με θέρμη αυτή τη διοργάνωση.
Αφουγκραζόμενοι πάντα τα γεγονότα, επιφυλασσόμαστε να επανέλθουμε ακόμη πιο δυναμικά, όταν η κατάσταση το επιτρέψει, ώστε να γλεντήσουμε όλοι μαζί, όπως αρμόζει σε αυτή την καθιερωμένη για μας πλέον γιορτή της παράδοσης!
Ευχόμαστε να ξεπερασθεί γρήγορα η παγκόσμια δοκιμασία και σύντομα να ξανανταμώσουμε.
Μέχρι τότε, να είστε όλοι ΥΓΙΕΙΣ. Εις το επανιδείν..

Εκ του Δ.Σ του Π.Σ.Σ. “ΑΝΕΜΗ”